Električni radiator norveške kvalitete

Električni radiator Glamox-3001Zime na Norveškem so dolge in mrzle, zato ni nič čudnega, da električni radiator norveškega proizvajalca Glamox zelo hitro poskrbi za prijetno temperaturo, četudi je zunaj še tako zelo mraz. Takšni radiatorji so več kot primerni tudi za naše kraje, čeravno so naše zime manj mrzle in krajše. Marsikdo tak električni radiator uporablja tudi v prehodnem obdobju, ko se kurilna sezona še ne začne. Takrat je to zagotovo pametna opcija. Vedno več ljudi pa se za ogrevanje s takšnimi radiatorji odloča tudi sicer, s čimer poskrbijo za več udobja v svojem domu in manj onesnaževanja, kar je še posebej pomembno v dneh, ko je zrak zaradi izpušnih plinov in ogrevanja že tako ali tako onesnažen. V poznih jesenskih in zimskih dneh so v njem pogosto prisotni trdi delci, ki so lahko nevarni za dihala. Eden od vzrokov zanje pa so tudi dimniki in dim, ki se vije iz njih. Temu se z ogrevanjem na električno energijo lahko izognemo in tako poskrbimo za veliko čistejši zrak v svoji okolici.

Poleg prijaznosti do okolja pa je električni radiator Glamox tudi zelo varčen kar se tiče porabe, kar je pomembno tudi z vidika zmanjševanja stroškov za ogrevanje. Natančen termostat namreč takoj zazna še tako minimalen padec v temperaturi in takoj poskrbi za to, da ta padec ni še občutnejši. Tako za dvig temperature na želeno raven električni radiator porabi le minimalno količino električne energije. Če se boste odločili za njegov nakup, vaš račun za elektriko na koncu meseca tako ne bo dosti višji. Pri izbiri in nakupu lahko izbirate med radiatorji z različno močjo, odvisno od tega, kam ga boste namestili in kako velik je prostor. Prav tako pa je pomembno, kako je prostor izoliran in kakšne so morebitne toplotne izgube.

Varčni električni radiator Glamox se sicer upravlja ročno ali s pomočjo daljinskega upravljalca, prav tako pa nekateri modeli omogočajo tudi upravljanje preko mobilnega telefona oziroma wi-fi povezave. Sam radiator se s svojim dizajnom sicer zelo lepo sklada z moderno opremo bivanjskih in poslovnih prostorov, pri nakupu pa boste dobili tudi garancijo, ki je dokaz, da se na norveško kvaliteto pri ogrevanju lahko zanesete.