Električni radiatorji Glamox – številka 1 v svetu

Glamox-H60Na trgu grelnih teles je na voljo velika izbira, vendar pa že nekaj časa velja, da so električni radiatorji Glamox številka 1 na tem področju. Njihova premišljena zasnova jim namreč omogoča izjemno varčnost, kar je tudi glavni razlog, da so postali tako priljubljeni tako na Norveškem, od koder prihaja ta blagovna znamka, kot tudi marsikje drugje. Z njimi namreč lahko pri ogrevanju privarčujete na dolgi rok, saj porabijo kar 35 % manj električne energije. To pa nikakor ni zanemarljivo, saj vam omogoča velik prihranek.

Privarčujete pri ogrevanju!

Ko se odločate za ogrevanje na elektriko, nikakor ni vseeno, za kakšen način gretja se odločite. Možnosti imate namreč na voljo kar precej in včasih je težko vedeti, kaj izbrati, da bo cenovno ugodno in učinkovito. Na voljo so najrazličnejše variante, vendar to še ne pomeni, da so prav vse ustrezne za vas. Zato je treba dobro razmisliti, kaj izbrati, in se za določeno možnost odločiti šele na podlagi res tehtnega premisleka.

Pred nakupom ustreznih grelcev zato obvezno preverite njihovo moč in to, kako veliko kvadraturo lahko sploh ogrejete z njimi ter koliko energije pri tem porabijo. To je zagotovo najpomembnejši podatek, saj zagotovo tudi vi želite privarčevati pri ogrevanju. Za tem pa sledijo informacije o dimenzijah, načinu montaže in načinu uporabe, ki mora biti čim bolj preprost in čim bolj prijazen do uporabnika ter mu omogočati vse potrebno udobje.

Električni radiatorji Glamox – privarčujte do 35% energije!

Če torej iščete učinkovit in varčen način ogrevanja, so električni radiatorji Glamox odlična možnost za vas. Z njimi se lahko ogrevate tako, da bo v vseh prostorih toplo, a zato ne boste porabili ogromno električne energije, kot to velja za nekatere druge načine ogrevanja. Poseben sistem in zasnova namreč omogočata, da so vsi izdelki te blagovne znamke, kar se da varčni.

Ko enkrat temperatura namreč doseže želeno oziroma nastavljeno na termostatu, se grelec celo sam ugasne, hkrati pa termostat cel čas dobro nadzoruje trenutno temperaturo v prostoru ter ji po potrebi prilagaja moč gretja. S tem se zagotovi konstantna temperatura brez padcev ali nihanj, ki so neprijetni za uporabnike in ki povzročijo, da se prostor po nepotrebnem ohladi, zaradi česar ga je treba znova ogrevati, pri čemer se porabi veliko energije. Če torej iščete varčno ogrevanje, sedaj veste, kaj izbirati!