Električni radiatorji Vigo so zelo varčni

Kako visoki so vaši računi za ogrevanje? Se vam zdijo previsoki in bi jih radi zmanjšali? Si želite poskrbeti za cenovno bolj ugodno ogrevanje? Če bi radi pri ogrevanju privarčevali, so električni radiatorji Vigo vsekakor prava izbira za vas! Gre namreč za premišljeno zasnovan model proizvajalca Vigo, ki izdeluje zelo varčne modele grelnikov, ki so zasnovani tako, da za ogrevanje prostorov porabijo kar se da najmanj energije. V primeru, da želite zmanjšati vaše stroške za ogrevanje, so zagotovo prava rešitev za vas, saj lahko z njihovo uporabo precej privarčujete.

električni radiatorji
https://silenos-ogrevanje.si/

Za cenovno ugodno ogrevanje

Električni radiatorji Vigo omogočajo cenovno zelo ugodno ogrevanje, saj gre za posebej varčen model grelnika, ki za svoje delovanje porabi zelo malo električne energije. Za to poskrbi posebna zaščita proti pregrevanju, ki onemogoča, da bi se grelec pregrel na višjo temperaturo od nastavljene (zaradi česar je uporaba tudi bolj varna), ter učinkovit in zelo skrbno izdelan termostat, ki zazna prav vsako spremembo temperature v prostoru, pa če je ta še tako majhna, in se nanjo takoj tudi odzove.

Največ električne energije se namreč porabi prav takrat, ko ta zelo pade in mora grelec delovati s polno močjo, da zopet ogreje prostor na želeno temperaturo, zato je hitra odzivnost termostata oziroma grelca bistvenega pomena za to, koliko energije bo ta porabil za ogrevanje in kako visoki bodo vaši računi.

Idealno za ogrevanje kopalnice

Električni radiatorji Vigo so zasnovani posebej za ogrevanje kopalnice, čemur je prilagojena tudi njihova oblika. So zelo tanki, zato zasedejo le malo prostora, kar je še posebej pomembno v kopalnicah manjših dimenzij. Hkrati pa so oblikovani v obliki lestve, torej niso le grelci, ampak hkrati lahko tudi sušilniki, kar v kopalnicah zagotovo velikokrat pride prav. Dobro prenašajo vlago, so varni za uporabo ter zelo učinkoviti, zato vam ne bo treba dolgo čakati, da bo vaša kopalnica topla. Zaradi tega predstavljajo idealno rešitev za ogrevanje kopalnice, ki ni le učinkovita, ampak hkrati tudi varčna!