Izposoja dvižne košare po vaši meri

Izposoja dvižne košare marsikdaj pride prav. Uporablja se pri različnih delih na višini, ki tako lahko potekajo veliko bolj varno, poleg tega pa je delo zaradi stabilne podlage tudi veliko lažje opraviti. Takšne naprave se tako uporabljajo za zelo raznolike potrebe, predvsem pa za različna višinska dela, ki se nanašajo na vzdrževanje objektov, gradbena dela ali monterska dela. Na voljo so vam teleskopske dvižne košare, pa tudi take z lomljivo roko.

Dela na višini

Nekaterih del ali posegov se ne da opraviti drugače kot na višini, pa naj si gre za čiščenje, vzdrževanje, gradbene posege, montiranje ali kaj drugega. Pri tem pa je vsekakor zelo pomembno, da najprej razmišljamo o varnosti. Ta mora biti pri delu na višini vedno na prvem mestu, o varnosti pa je treba razmišljati že vnaprej in zagotoviti čim bolj varne pogoje za delo.

Treba je poskrbeti za to, da je vsak, ki dela na višini, pri tem čim bolj varen, za kar najbolje poskrbi prav ustrezna oprema, med katero spadajo tudi kakovostne in zanesljive dvižne košare različnih vrst. Če torej planirate določena dela na višini, je izposoja dvižne košare prvi korak k temu, da boste vi ali vaši zaposleni lahko to delo opravili kar se da varno.

Za vsako delo ustrezna naprava

Dela na višini se med seboj precej razlikujejo, zato je temu treba prilagoditi tudi opremo, ki se pri tem uporablja. Prav zaradi tega lahko najamete različne naprave, s katerimi si lahko pomagate pri takšnem delu. Od same vrste dela pa je odvisno, kakšno napravo bi potrebovali oziroma kakšna bi bila najbolj primerna za vaše potrebe.

Kakšne možnosti imate na voljo, si lahko ogledate na spletni strani unisel.si, kjer je možna tudi izposoja dvižne košare po vaši meri – torej točno takšne, kot jo potrebujete. Pri tem vam v podjetju tudi ustrezno svetujejo in vam pomagajo izbrati najbolj primerno napravo za najem, s pomočjo katere boste delo na višini lahko opravili učinkovito in varno.

UNISEL d. o. o. PE Ljubljana
 Dolenjska c. 318, 1291 Škofljica
 info@unisel.si
 +386 (0)51 305 305

UNISEL d. o. o. PE Nova Gorica
 Grčna 1, 5000 Nova Gorica
 info@unisel.si
 +386 (0)51 305 305