Kopalniški radiatorji z električnim grelcem

Vigo je odlična znamka, v katere ponudbi so tudi kakovostni kopalniški radiatorji, ki delujejo s pomočjo električnega grelca in pravzaprav niso namenjeni zgolj le ogrevanju, temveč so hkrati tudi zelo priročni sušilniki. So zelo tanki in ozki ter omogočajo delovanje na štirih različnih stopnjah, pri čemer tako ogrejejo prostor kot tudi posušijo perilo, ki ga obesimo nanje.

Grelniki, ki so hkrati sušilniki

Kopalniški radiatorji Vigo torej omogočajo dve funkciji v enem. Na njih lahko posušite perilo in hkrati pa vam omenjeni kopalniški radiatorji omogočajo še to, da z njimi poskrbite še za ogrevanje prostora. Tako je prostor maksimalno izkoriščen, v kopalnici pa poskrbljeno za kar se da najvišjo stopnjo higiene ter tudi manj težav z vlago.

S pomočjo omenjenega grelnika oziroma sušilnika namreč lahko vedno zelo hitro in učinkovito posušite brisače, ki po uporabi ostajajo mokre. Zaradi tega se na njih lahko razvijejo bakterije, glivice in s tem tudi neprijeten vonj. Če se temu hočete izogniti, morate brisače po uporabi vedno do konca posušiti, kar s pomočjo električnega sušilnika lahko naredite skorajda mimogrede. Tako boste lahko bolje skrbeli za higieno in prijeten vonj vaše kopalnice.

Kakšni modeli so vam na voljo?

Model Vigo EHR je zasnovan posebej za kopalnice ter je na voljo v več različicah. Med drugim lahko izbirate med tremi različnimi dimenzijami in tremi različnimi močmi grelnikov, kar omogoča učinkovito ogrevanje prostorov v velikosti od 2 do 10 kvadratnih metrov. Če je prostor večji, pa lahko vanj namestite tudi dva grelnika. Prav vsi omenjeni modeli pa:

Kupaonski radijatori VIGO EHR
  • imajo zaščito proti vodi IP66, ki omogoča bolj varno uporabo,
  • omogočajo enostavno montažo v zgolj 20 minutah,
  • omogočajo tako ogrevanje kot sušenje perila,
  • imajo priročno krmilno enoto za upravljanje,
  • imajo 4 različne stopnje delovanja, kar omogoča prilagajanje želene temperature vašim trenutnim potrebam,
  • omogočajo zamik izklopa za eno do štirih ur.
  • imajo kar 5 let garancije.

Predvsem pa vsi omenjeni modeli omogočajo izredno učinkovito delovanje, s katerim boste več kot zadovoljni. Na to, da bo vaša kopalnica primerno ogreta, vam namreč praktično ne bo treba čakati, saj takšni grelniki ne delujejo le zelo učinkovito, ampak tudi hitro. Tako je možno z njimi vedno in povsod ter ne glede na zunanje temperature poskrbeti za prvovrstno udobje.