Parketi Onis polepšajo vaš dom

Svoj dom si radi opremimo tako, da se v njem dobro počutimo. Za prijetno bivanje in lep videz prostora pa v veliki meri poskrbijo tudi talne obloge. Pri tem imamo dandanes na voljo veliko različnih možnosti – od lesenih talnih oblog in različnih vinilov, do keramike in drugih materialov. Če ste tudi vi med tistimi, ki vas navdušuje toplina lesa, potem so parketi Onis najboljša možnost za vas.

Strokovno svetovanje preko telefona, maila ali v salonu

Pri izbiri ustrezne talne obloge je treba kar nekaj premisleka, da izberete pravo. Zaradi tega se je pred nakupom dobro posvetovati s strokovnjaki oziroma pridobiti čim več informacij o tem, kakšne talne obloge so vam na voljo, med kakšnimi vrstami lesa lahko izbirate, kakšne so razlike med posameznimi možnostmi in podobno. Tako se boste veliko lažje odločili, kaj izbrati, predvsem pa bo vaša izbira takšna, da boste z njo zadovoljni tako z estetskega kot z vseh drugih vidikov.

Prodajni salon: Onis d.o.o., Dunajska cesta 116, 1000 Ljubljana | Spletna stran: https://www.onis.si/

Pri izbiri parketa namreč ni pomembno le to, da vam je določena vrsta lesa vešč po videzu, ampak so pomembni tudi vsi drugi vidiki. Obstajajo namreč različne vrste parketa, različni načini polaganja in podobno, predvsem pa se razlike kažejo v njegovi kvaliteti. Zaradi tega nikakor ni vseeno, kakšno vrsto izberete. Še en pomemben dodatni dejavnik pri izbiri je tudi talno gretje – če bodo pod talno oblogo vgrajene tudi cevi za talno gretje, je treba pri izbiri talne obloge vsekakor upoštevati tudi to, saj bo le tako gretje res učinkovito in bo talna obloga segrevanje tudi dobro prenašala.

Zaradi vsega naštetega je strokoven nasvet pri izbiri in nakupu res še kako potreben – dobite ga lahko preko telefona, maila ali v prodajnem salonu, kjer si različne variante talnih oblog lahko tudi ogledate.

Parketi Onis – kvaliteta, ki prepriča

Če bi radi svoj dom opremili sodobno, lepo in kakovostno, potem so parketi Onis pravi za vas. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate veliko ponudbo različnih možnosti in vrst parketa, med katerimi lahko izbirate. Pri izbiri pa vam njihovi strokovnjaki z veseljem tudi pomagajo in svetujejo, tako da boste z njihovo pomočjo najlažje in najhitreje našli talno oblogo, kakršno ste si vedno želeli.