Psihoterapevt Ljubljana

Ste se znašli pred preizkušnjo ali pomembno prelomnico? Ne veste, kako nadaljevati svoje življenje? Se vam zdi, da niste kos vsemu, kar bi morali narediti, da enostavno ne zmorete ali pa ne vidite smisla? Ali pa imate občutek, da se vaše življenje ne odvija tako, kot bi si želeli? Bi radi kaj spremenili, naredili korak naprej, a se vam zdi, da ne zmorete? Če se počutite tako, potem je psihoterapevt Ljubljana točno tisto, kar potrebujete, saj vam lahko ustrezno strokovno pomaga.

Zdravljenje s pogovorom

Psihoterapevt Ljubljana je pomagal že mnogim ljudem in lahko z zdravljenjem s pogovorom zelo uspešno pomaga tudi vam. Pomaga vam lahko spoznati, kje se skrivajo globlji vzroki za vaše težave in zakaj je do njih sploh prišlo – pogosto namreč sami nezavedno vplivamo na to, kako poteka naše življenje, kako nas vidijo drugi in kako komunicirajo z nami.

Predvsem pa vam lahko pomaga ozavestiti, kdo sploh ste in kakšne so vaše resnične želje, ki jim v življenju želite slediti. Kaj si sploh želite? Ali živite tako, kot bi si želeli, ali pa so vaše prave želje zakopane nekje globoko v vas? Ste zadovoljni s svojimi partnerskim odnosom, zaposlitvijo, sami s sabo? Bi v svojem življenju želeli kaj spremeniti, a ne veste, kako? Vas določene stvari obremenjujejo, a jim ne znate reči ne, čeprav bi si to želeli?

To so zelo pogoste težave, ki se jih s terapijo da uspešno rešiti. Zaupen pogovor s strokovnjakom vam namreč lahko zelo koristi, saj boste zaradi njega bolje razumeli sami sebe ter svojo preteklost in različne izkušnje, ki ste jih doživeli. To je bolj pomembno, kot se vam morda zdi, saj vse to, kar ste in kar ste v življenju doživeli, vpliva tudi na, kako se bo odvila vaša prihodnost.

Pri tem je v prvi vrsti treba vedeti, kaj si sploh želite, predvsem pa morate imeti zaupanje vase, da boste svojim željam znali tudi slediti in jih uresničiti. Psihoterapevt Ljubljana vam tako lahko strokovno pomaga, da boste znali slediti sebi in svojim željam ter da boste s tem lahko sami aktivno oblikovali svojo prihodnost točno tako, kot si želite. Zato se čim prej naročite na uvodni razgovor oziroma srečanje, saj to lahko pomembno vpliva na vašo prihodnost in na to, kakšna bo.