SciNote ELN – elektronski laboratorijski dnevnik

Ali ste že slišali za SciNote ELN – elektronski laboratorijski dnevnik? Gre za odlično orodje za vse, ki se ukvarjajo z raziskovalnim delom in morajo pri svojem delu beležiti, organizirati in analizirati veliko količino podatkov. To delo je veliko bolj enostavno, če uporabljate sodobno orodje, ki je zasnovano prav v ta namen.

Za lažje in boljše raziskovalno delo

Se pri vašem raziskovalnem delu velikokrat soočate s pomanjkanjem časa? Morate pogosto obdelovati velike količine podatkov, zato vam njihova organizacija jemlje precej energije, predvsem pa je med vsemi temi podatki pogosto težko najti tisto, kar iščete? Zakaj si ne bi olajšali raziskovalnega dela, če vam sodobna tehnologija omogoča prav to?

Zelo funkcionalno orodje, ki omogoča preprosto uporabo

SciNote ELN – elektronski laboratorijski dnevnik je preprosto in zelo funkcionalno orodje, ki omogoča veliko. Več o njem si lahko preberete na spletni strani www.scinote.net, kjer boste našli njegovo predstavitev z vsemi podrobnimi informacijami ter odgovori na vsa vprašanja, ki vas zanimajo.

Orodje, ki je oblikovano po meri raziskovalcev

V prvi vrsti gre za orodje, ki je oblikovano po meri raziskovalcev – torej je zasnovano tako, da je čim bolj prilagojeno njihovim potrebam. Torej omogoča točno tiste funkcije, ki jih raziskovalci in znanstveniki najbolj potrebujejo pri svojem delu.

Poleg tega pa se to orodje nenehno nadgrajuje in nenehno se mu dodajajo še nove funkcionalnosti, zaradi katerih postaja še boljše. Zato ni čudno, da ga uporablja vedno več raziskovalcev, ki so z njegovo pomočjo pri svojem delu lahko bolj uspešni, saj SciNote ELN – elektronski laboratorijski dnevnik poskrbi za bolj ekonomično izrabo časa za upravljanje s podatki in projekti.

Mnogi raziskovalci, ki ga že uporabljajo, pravijo, da je raziskovalno delo z njegovo pomočjo enostavno lažje, predvsem pa veliko manj časa porabijo za organizacijo podatkov, saj za to poskrbi SciNote. Že samo beleženje podatkov zna raziskovalcem vzeti precej časa, nato pa je treba te podatke še ustrezno organizirati, pregledati, analizirati, primerjati. Vse to je veliko lažje, če si pri tem pomagate s temu namenjenim orodjem. Tako vam bo upravljanje s podatki vzelo manj časa, kar pomeni, da vam ga bo ostalo več za tisto, kar počnete najraje – vaše raziskovanje.