Streč folija za zaščito produktov

Danes so na trgu na voljo številne raztegljive folije, ki omogočajo hitro, enostavno ter cenovno ugodno zaščito različnih izdelkov. Takšna trpežna streč folija se uporablja v marsikateri industriji oziroma proizvodnem obratu, pa tudi v različnih skladiščih za ovijanje palet z izdelki in še v številne druge namene. Z njo lahko dobro zaščitite svoje produkte tudi med prevozom, takšno pakiranje pa je zelo preprosto in hitro ter tako tudi zelo ekonomično. Uporaba takšne raztegljive streč folije za pakiranje se tako več kot splača in predstavlja zanimivo alternativo za embaliranje različnih produktov, ki se izvrstno obnese v praksi, zato se zanjo odloča vedno več ljudi.

Tako je zelo iskana na primer posebna agro streč folija, ki se dandanes zelo pogosto uporablja v kmetijstvu. Kmetijska streč folija se namreč uporablja za baliranje, ki predstavlja sodoben in učinkovit način shranjevanja živalske krme ter njeno zaščito na daljši rok. Poleg tega pa so na voljo tudi druge vrste takšne raztegljive folije s specifično debelino, raztegljivostjo, barvami, dimenzijami in drugimi lastnostmi, kot so recimo luknjice. Streč folija z luknjicami oziroma perforirana streč folija omogoča kroženje zraka, kar je nujno pri shranjevanju določenih produktov.

V kakšne namene vse se lahko uporablja priročna in uporabna streč folija in kakšne vrste so na voljo, si lahko preberete na http://www.intercommerce.si/sl/katalog/stretch-folija, kjer so na voljo različne raztegljive folije in tudi drugi materiali za ovijanje, shranjevanje in zaščito produktov. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri in vam svetovali, katera streč folija bi bila najbolj primerna za vas. Izbirate lahko med folijami za ročno pakiranje produktov kot tudi med tistimi za strojno pakiranje ter številnimi drugimi variantami. V primeru, da ne veste, katera streč folija bi bila najbolj primerna za vas ali pa ne najdete primerne vrste za svoje potrebe, nas kontaktirajte in skupaj bomo poiskali najbolj ustrezno rešitev!