Betonske kanalete Hauraton

Če iščete kakovostne betonske kanalete za odvodnjavanje, izbertite Hauraton! Takšne kanalete namreč optimalno poskrbijo za odvodnjavanje ter so praktično trajne. Betonske kanalete Hauraton so namreč narejene iz zelo odpornega betona, ki prenese visoke obremenitve in ima zelo dolgo življenjsko dobo. Gre namreč za armiran beton, ki se ponaša z neverjetno trdnostjo in omogoča veliko stabilnost kanalete. Poleg tega so betonske kanalete Hauraton za odvodnjavanje narejene tako, da zelo dobro prenašajo ne le obremenitve, ampak tudi različne zunanje dejavnike, ki so jim izpostavljene. Odlično prenesejo tako poletno vročino kot zimske temperature pod ničlo, pa tudi vlago in vse druge vremenske okoliščine.

Betonske kanalete Hauraton so sicer na voljo v več različnih modelih in izvedbah, med katerimi lahko izbirate. Vsak model ima svoje specifične lastnosti, zaradi katerih je še posebej primeren za določen tip uporabe. Določene betonske kanalete za odvodnjavanje so tako bolj primerne za uporabo na zasebnih površinah, kot so dvorišča ob hišah, dovozi do garaže in podobno, prav tako pa so na voljo betonske kanalete za različne druge površine in za ureditev odvodnjavnja na javnih površinah, ki so obremenjene s prometom. V tem primeru so betonske kanalete konstantno obremenjene, zato so zasnovane tako, da brez težav prenašajo tudi veliko težo tovornjakov in drugih težkih vozil oziroma različne druge celo ekstremne obremenitve.

Vsekakor pa imajo prav vsi modeli poleg velike obstojnosti in kakovosti še eno skupno lastnost: so izredno enostavni za vgradnjo. Hauraton betonske kanalete so namreč zasnovane tako, da vgradnja poteka kar se da hitro, nanje je zelo preprosto priklopiti tudi cev ali peskolov ter jih opremiti z rešetko iz enega od izbranih materialov, kot so nerjaveče ali galvanizirano jeklo oziroma reciklirani kompozit.

V zadnjem času pa betonske kanalete nadomeščajo tudi kanalete iz zelo odpornih umetnih materialov, za katere se odloča vedno več ljudi. Hauraton proizvaja tudi takšne kanalete, zato si lahko v njihove prodajnem programu ogledate tudi te. V primeru, da niste popolnoma prepričani, ali bi bile za vas bolj primerne kanalete iz umetne mase ali iz armiranega betona, pa kontaktirajte podjetje in z veseljem vam bodo pomagali in svetovali pri izbiri najustreznejše rešitve za odvodnjavanje!