Iščete stenski grelnik za kopalnico?

Jesen je vsekakor več kot pravi čas za to, da si omislite stenski grelnik za kopalnico. Če živite v hiši in imate sami nadzor nad centralnim ogrevanjem, vam bo električni grelnik za kopalnico omogočil, da vam še ne bo treba začeti kuriti. S tem boste prihranili pri kurjavi in poskrbeli za nižje stroške ogrevanja.

Takšen grelnik namreč zelo dobro ogreje kopalnico na varčen način in je idealen pripomoček za ogrevanje v prehodnem obdobju. Tega se običajno zavedajo še posebej tisti, ki živijo v bloku oziroma v večstanovanjski stavbi, kjer je ogrevanje skupno. Zaradi tega je stenski grelnik za kopalnico več kot nujen, če hočemo, da je tudi v jesenskih dneh, ko se še ni začela kurilna sezona, vas pa že zebe, v vaši kopalnici toplo. Enako velja za pomladanske dni, ko se kurilna sezona že zaključi, a so temperature včasih še vedno precej nizke, zato je dodatno ogrevanje kopalnice še vedno potrebno.

Električni stenski grelnik za kopalnico je lahko zasnovan tudi kot sušilo za perilo ali brisače, saj je oblikovan v obliki pokončne lestve, s čimer se njegova uporabnost še poveča. Tako oblikovan je recimo stenski grelnik za kopalnico VIGO EHR odličnega proizvajalca Vigo, ki izdeluje odlične električne radiatorje in grelnike z izjemno varčnostjo in učinkovitostjo. Njihovi izdelki veljajo ne le za zelo zmogljive, ampak za ene najboljših na svetu.

Glamoxove izdelke se lahko kupi tudi v Sloveniji, in sicer na spletni strani silenos-ogrevanje.si, kjer vas čakajo številni električni radiatorji tega priznanega norveškega proizvajalca. Med izdelki na spletni strani je tudi serija VIGO ter že omenjeni stenski grelnik za kopalnico VIGO EHR. Če potrebujete nekaj, s čimer bi ogrevali vašo kopalnico na varčen in učinkovit način, vam toplo priporočamo točno ta model, saj se v ta namen več kot odlično obnese.