Big bag vreča za tovor in pakiranje

Olajšajte si pakiranje in prevažanje tovora!
Najbolj fleksibilno rešitev v ta namen zagotovo predstavlja big bag vreča za razsuti tovor, ki se jo da enostavno dvigovati in premikati z viličarjem. Najbolje pa je, da obstaja širok nabor takšnih vreč, tako, da lahko vsak najde pravo zase. Vanje se lahko pakirajo med drugim tudi naslednji izdelki:

  • različna semena,
  • pšenica, koruza, ječmen in druga žita,
  • sol za posipanje cest,
  • gnojila ali zemlja,
  • pesek, cement in preostali gradbeni material
  • peleti itd.

Že samo na podlagi vseh naštetih izdelkov lahko ugotovite, da je big bag vreča praktično univerzalna embalaža, saj vanjo lahko spakirate številne izdelke. Običajno se uporablja za razsuti tovor, ki ga je najlažje pakirati prav na tak način, vendar v resnici lahko vanjo zapakirate tudi kaj drugega. Obstaja več vrst modelov, o katerih se je dobro pozanimati, preden se odločite za nakup, saj lahko nekatere razlike med njimi močno olajšajo vaše delo s tovorom in njegovo prevažanje po skladišču ali hali itd.

Big bag vreča je po eni strani mehka in fleksibilna, zato se dobro prilagodi tovoru, po drugi strani pa je narejena iz kompaktnega materiala, ki – takrat, ko je vreča napolnjena – omogoča odlično stabilnost. Da je temu res tako, dokazuje možnost, da eno vrečo lahko brez težav postavite na drugo ter jo tako tudi skladiščite. S tem boste imeli naenkrat v ta namen v skladišču na voljo veliko več prostora.

Kompakten material je tudi zelo trpežen in robusten, zato ni nevarnosti, da bi se vreča strgala. Možna je tudi njena večkratna uporaba, kar zmanjša stroške za embaliranje oziroma pakiranje. Zaradi tega se takšne vreče v industriji in povsod drugje, kjer imajo opravka z razsutim tovorom, zelo pogosto uporabljajo. Ko jih enkrat kupimo, jih lahko uporabljamo dalj časa, saj imajo dolgo življenjsko dobo.