Vse za pakiranje – Intercommerce.si

pakirni materiali

Potrebujete pakirni material, embalažo, kartonsko škatlo ali folijo za ovijanje palet?
Podjetje Intercommerce.si – Vse za pakiranje nudi vse to in še več, saj so specialisti za različne pakirne rešitve. Ponujajo široko izbiro različnih materialov za pakiranje, ki vam omogočajo učinkovito zaščito proizvodov, enostavno ročno ali strojno pakiranje ter manj zapravljenega denarja za embalažo, saj so rešitve zasnovane tako, da so kar se da cenovno ugodne. Pri embalaži je namreč vedno tako, da je treba iskati ravnovesje med stroški in kakovostjo zaščite, ki jo določen pakirni material nudi.

Če potrebujete karkoli za pakiranje, je omenjeno podjetje tudi pravi naslov za vsa vprašanja. V primeru, da v njihovem obsežnem prodajnem programu ne najdete primerne rešitve za svoj proizvod, jih brez težav kontaktirajte in skupaj boste poiskali primerno embalažo, kakršno potrebujete. So zelo prilagodljivi in poskrbijo tudi za različno embalažo po meri, torej takšno, ki 100 % ustreza vašim zahtevam tako glede na obliko kot glede dimenzij in vseh ostalih lastnosti.

Njihove pakirne rešitve se lahko uporabljajo za pakiranje proizvodov, njihovo skladiščenje ali prevoz. Vsi materiali so zasnovani tako, da nudijo kar se da dobro zaščito glede na pogoje skladiščenja, torej lahko proizvod z njimi zaščitite pred umazanijo, prahom, pred morebitnimi poškodbami, pa tudi pred vlago, padavinami, UV žarki ter drugimi dejavniki. Z ustrezno izbiro embalaže bo vaš proizvod bolje zaščiten, prav tako pa bo pakiranje hitrejše. Če imate veliko količino proizvodov, ki jih je treba zapakirati, se splača uporabiti pakirni stroj. Strojno pakiranje namreč poteka izjemno hitro, učinkovito in brez napak ali zamud, za katere bi bil odgovoren človeški faktor, zato je za marsikatero podjetje optimalna izbira.

Poleg različne transportne embalaže ali vreč, ovijalnih folij, škatel in drugih izdelkov za ročno ali strojno pakiranje vam nudijo tudi ves drug dodatni pakirni material, kot so povezovalni in lepilni trakovi, vogalniki oziroma kotniki za zaščito robov, polnila, ki se uporabljajo pri pakiranju, vezice in podobno. Pri njih tako dobite prav vse na enem mestu, zato se splača preveriti njihovo pondubo. Intercommerce.si – Vse za pakiranje je zagotovo pravi naslov za nakup embalaže, zato obiščite njihovo spletno stran in na njej poiščite to, kar potrebujete!