Big bag vreče z ročaji

Ročaji big bag vreče so zelo uporabni, saj omogočajo lažje premikanje oziroma manevriranje z vrečo, s čimer postane ta embalaža oziroma pakirni material še veliko bolj uporaben in priročen. Pri tem lahko izbirate z različnimi možnostmi, ki jih lahko prilagodite glede na svoje potrebe. Na tak način boste dobili embalažo, ki vam bo odlično služila in vam olajšala premikanje najrazličnejšega tovora, predvsem pa tistega v razsutem stanju, saj se v ta namen takšna embalaža zagotovo res dobro obnese.

Kakšno vrečo potrebujete?

Če vas zanima nakup big bag vreče, potem je na začetku dobro vedeti, da obstaja več možnosti. Izbirate lahko med standardnimi modeli, ki imajo ravno dno, na vrhu pa odprtino, prav tako pa so na voljo modeli, ki tudi takrat, ko so prazni ohranjajo stabilno pravokotno obliko. Vsi modeli so narejeni iz zelo odpornega materiala, ki dobro prenaša obremenitve, za živilsko industrijo in druge podobne panoge pa je na voljo tudi možnost materiala, ki ustreza visokim higienskim standardom oziroma predpisom.

Material je lahko tudi antistatičen ali zasnovan tako, da je primeren za uporabo tudi pri ekološko oporečnih snoveh oziroma tovoru. Velikost vreče je lahko poljubna, prav tako pa lahko izbirate med različnimi načini zapiranja oziroma med tem, kakšni bodo ročaji.

Izbirate lahko med dvema možnostma, odvisno od tega, kakšne so vaše zahteve oziroma za kaj boste vreče uporabljali:

  • ročaji na vogalih,
  • cevnimi ročaji.

Koliko vreč potrebujete?

Običajno v skladiščih oziroma povsod, kjer je potrebno shranjevati surovine, različen tovor v razsutem stanju in podobno, brez big bag vreče ne gre. Pravzaprav je najbolj praktično imeti večje število takšnih vreč, saj so zelo priročne za uporabo. Omogočajo zelo enostavno polnjenje, pa tudi praznjenje, poleg tega pa se jih pri skladiščenju oziroma ko so polne, lahko nalaga tudi eno na drugo. Hkrati je pri odločitvi o tem, koliko jih boste potrebovali, pomemben podatek tudi to, da se jih lahko uporabi večkrat ter da imajo zelo dolgo življenjsko dobo, saj so nadvse trpežne.