Bioresonanca in alergije

Se spopadate z različnimi alergijami? Ste alergični na cel kup stvari? Se vam na koži velikokrat pojavi koprivnica ali drugi izpuščaji? Ali pa ima alergijske reakcije kakšen od vaših bližnjih, recimo vaš otrok?

Alergije so žal nekaj, s čimer se sooča veliko ljudi, pravzaprav jih je v sodobnem svetu celo vedno več. Morda pa ste tudi vi že slišali, da lahko pri spopadanju s težavami, ki jih povzročajo alergije, pomaga tudi alternativna oziroma komplementarna terapija po imenu bioresonanca.

Kaj narediti v primeru alergij?

Če imate pogosto alergijske reakcije, potem je najprej treba ugotoviti, na kaj ste alergični. To lahko odkrijemo s posebnimi testi, ki vam bodo povedali, kateri vrsti hrane ali drugi snovi se morate izogibati. Včasih pa kljub pazljivosti alergijske reakcije ne ponehajo ali pa se pojavi velika preobčutljivost tudi na različne druge snovi. V takšnih primerih je prav tako dobro obiskati zdravnika, marsikomu pa je v takšnih primerih pomagala tudi bioresonanca.

Kako lahko pomaga bioresonanca?

bioresonanca
https://www.holistic.si/bioresonanca-ljubljana/

Odpravljanje alergije ali težav, ki jih povzroča, je kompleksen proces. Tudi v medicini obstaja več različnih vrst terapij, ki lahko omilijo težave z alergijami. Prav tako pa je po tem znana tudi bioresonanca. Pri tej terapiji se uporablja posebna naprava oziroma računalnik, ki skenira celotno telo ter zazna posamezna neravnovesja v telesu. Zakaj je do teh neravnovesij prišlo in kako jih odpraviti, vam bo najbolje znal pojasniti terapevt, ki se ukvarja s to metodo. Pri tem pa je pomembno, da poiščete takšnega, ki mu lahko res zaupate in ki ima dovolj znanja ter osebne odgovornosti.

Predvsem pa je že na začetku treba razjasniti, kaj lahko pričakujete od terapije. Nobena terapija namreč ne more čudežno odpraviti vseh vaših težav, vsekakor pa vam te lahko pomaga omiliti, postopoma in po več srečanjih pa morda tudi premagati. V primeru, da vam alergije pestijo življenje in da se nenehno spopadate z njihovimi posledicami, vsekakor velja preizkusiti tudi to metodo, saj vam morda lahko pomaga, tako kot je pri spopadanju z alergijami pomagala že mnogim – tako otrokom kot odraslim.