Dezinfekcijska sredstva za uporabo v medicini in farmaciji

Dezinfekcijska sredstva Dr. Weigert

Tudi v Sloveniji se lahko kupijo kakovostna in zanesljiva dezinfekcijska sredstva za uporabo v medinskem in farmacevtskem sektorju. Naročite jih lahko pri podjetju Semlab oziroma na spletnem naslovu https://www.semlab.si/dezinfekcijska-sredstva/. Na omenjenem naslovu si lahko pogledate, kakšni izdelki za čiščenje in dezinfekcijo so vam na voljo, kakšne so njihove lastnosti in v kakšen namen se jih lahko uporablja. 

Kjer čistoča ne sme biti vprašanje 

Dezinfekcijski izdelki, ki vam jih nudi Semlab in ki si jih lahko ogledate na spletnem naslovu https://www.semlab.si/dezinfekcijska-sredstva/, so namenjeni uporabi povsod tam, kjer čistoča ne sme biti vprašanje, ampak mora biti zanjo poskrbljeno v skladu z najvišjimi higienskimi standardi. Zaradi tega se lahko takšni izdelki uporabljajo za namen čiščenja in dezinfekcije pripomočkov in opreme v medicinskem, farmacevtskem in podobnih sektorjih, kjer je zagotavljanje ustrezne higiene bistvenega pomena.  

Dr. Weigert – vrhunska dezinfekcija pripomočkov in opreme 

Vse izdelke, ki jih v Sloveniji prodaja Semlab, izdeluje svetovno priznani proizvajalec Dr. Weigert, ki velja za enega vodilnih na tem področju. Njihova dezinfekcijska sredstva, ki si jih lahko ogledate tudi na naslovu https://www.semlab.si/dezinfekcijska-sredstva/, odlikujejo naslednje lastnosti: 

dezinfekcijska sredstva
  • visoka kakovost, 
  • izdelava v sterilnem procesnem okolju, 
  • visoka zanesljivost pri čiščenju, 
  • učinkovito zmanjšanje tveganja za prenos okužb in kontaminacij, 
  • zagotavljanje varnega delovnega okolja, 
  • zagotavljanje čim višje stopnje higiene, 
  • ustrezanje vsem zakonskim standardom in določilom, 
  • enostavna uporaba, 
  • prijaznost do materialov, s katerimi pridejo v stik, saj so zasnovana tako, da teh ne poškodujejo, ampak ohranjajo vse njihove lastnosti, 
  • univerzalnost pri uporabi, saj se lahko uporabljajo za čiščenje in dezinfekcijo zelo raznolike opreme in pripomočkov, ki se uporabljajo v medicinskem in farmacevtskem sektorju in drugje. 

Za avtomatsko čiščenje instrumentov, pripomočkov in opreme 

Dr. Weigert ima v svoji ponudbi različne detergente in nevtralizatorje, ki se jih lahko uporablja pri avtomatskemu in rutinskemu vsakodnevnemu čiščenju različnih medicinskih instrumentov, pripomočkov in opreme. Njihovi detergenti in nevtralizatorji so nepogrešljivi tako v operacijskih dvoranah, kjer skrbijo za vzdrževanje najvišjih standardov higiene pri kirurških instrumentih ter opremi za anestezijo, kot tudi v laboratorijih, kjer se z njimi čisti in dezinficira različne laboratorijske pripomočke, pa tudi povsod drugje v medinskem in farmacevtskem sektorju.  

Nudijo namreč odlično kakovost čiščenja ter so nadvse enostavni za uporabo. Dobavljivi so v obliki tekočega koncentrata, ki je pakiran v kanistrih različnih velikosti. Najpomembnejše pa je, da poleg same učinkovitosti pri čiščenju in dezinficiranju nudijo tudi zelo visoko stopnjo varnosti pri uporabi – ne vsebujejo namreč nobenih površinsko aktivnih snovi, zaradi tega pa tudi ne poškodujejo materialov, s katerimi pridejo v stik, kar je še dodatna prednost, ki omogoča nemoteno redno uporabo in vsakodnevno skrb za ustrezno higieno.