Električni radiator wifi za še večje udobje

Kako vam lahko brezžična internetna povezava olajša ogrevanje ter poskrbi za še večje udobje? To boste videli, če izberete električni radiator wifi, torej takšElektrični radijator Glamox H60 z WiFinega, ki ga lahko upravljate tudi preko brezžične internetne povezave. To pomeni, da ga je možno upravljati tudi na daljavo, pa naj si bo to s kavča, s sosednje sobe ali iz avtomobila.

Za upravljanje boste potrebovali aplikacijo, ki si jo naložite na svoj pametni telefon in tablico. To pa je praktično vse, kar potrebujete. S pomočjo aplikacije boste lahko upravljali vaš električni radiator wifi oziroma vse takšne radiatorje, jim nastavili želeno temperaturo, preverili trenutno temperaturo v prostoru in porabo ali pa vnaprej določili režim ogrevanja.

Ta je lahko med vikendom, ko ste več doma, drugačen od tistega med tednom, ko ste več zdoma. Tako bo ogrevanje prilagojeno vašim potrebam, hkrati pa bo tudi poraba energije optimalna, saj se prostori ne bodo ogrevali takrat, ko jih ne boste uporabljali, ampak le takrat, ko bo to nujno potrebno.

S pomočjo sodobne tehnologije lahko tako poskrbite za veliko boljši nadzor nad ogrevanjem ter porabo energije. Poleg tega pa vam upravljanje ogrevanja s pomočjo aplikacije omogoča tudi veliko večje udobje. Pametna tehnologija pa ne poskrbi le za to, ampak tudi za to, da bo ogrevanje kar se da učinkovito. Zaradi tega vam priporočamo nakup električnih grelnikov norveške znamke Glamox, ki so:

  • zelo kakovostni,
  • varčni,
  • odlično izdelani,
  • tehnološko napredni in imajo tudi wifi termostat,
  • zanesljivi in učinkoviti.

Električni radiator wifi Glamox vas bo zagotovo prepričal s svojim delovanjem in s tem, kako enostavno je z njim poskrbeti za prvovrstno ogrevanje. Več o njihovih modelih lahko izveste na spletni strani www.silenos-ogrevanje.si, kjer boste našli prav vse potrebne informacije ter odgovore na pogosta vprašanja. Na voljo vam je veliko različnih modelov, s katerimi je možno ogrevati vse zasebne in poslovne prostore ne glede na namembnost. Pri tem je treba vedeti, da je montaža zelo preprosta in da za njihovo delovanje ne potrebujete drugega kot le električno napeljavo.