Essentiq Cosmetics – proizvajalec organske kozmetike

Essentiq Csometics Facial Care ProductsKako pa vi negujete svojo kožo in lase? Kakšne izdelke uporabljate za nego in kako ste zadovoljni z njimi? Danes lahko na trgu najdemo številne izdelke in nekateri med njimi obljubljajo prave čudeže. Vendar pa vsakemu reklamnemu sloganu nikakor ne smemo verjeti. To, kako učinkovit bo določen izdelek, najbolje pokažejo sestavine, ki so napisane na njem. Essentiq Cosmetics – proizvajalec organske kozmetike iz Slovenije ima tako kakovostne izdelke ravno zato, ker so sestavine v njih popolnoma naravne, ekološke in organske.

To je za kožo vsekakor najboljše, česar se na srečo zaveda vedno več proizvajalcev. Zato vlagajo v raziskave naravnih učinkovin in preizkušajo različne rastlinske in druge naravne izvlečke, ki bi bili čim bolj prijazni do kože in do okolja. Essentiq Cosmetics – proizvajalec organske kozmetike se vsekakor trudi v to smer, zato so njihovi izdelki izredno kakovostni. Izdelani so na podlagi obsežnega znanja in izkušenj ter z mislijo na to, da je naravno najboljše. Zato so vse sestavine v njih skrbno izbrane, hkrati pa je njihova sestava zelo premišljena, tako da dosegajo čim višjo učinkovitost.

Če pomislimo, da neko kremo za nego kože uporabljamo vsak dan ali celo večkrat dnevno, potem je jasno, da ni vseeno, kaj ta vsebuje. Krema se namreč vpije v kožo, s tem pa vanjo zaidejo tudi morebitne škodljive sestavine. Nekatere med njimi zamašijo pore, druge povzročajo mastenje kože ali slednjo izsušijo, spet tretje pa so zelo agresivne, zato lahko občutljivo kožo razdražijo ali celo povzročijo alergije. Vsemu temu se lahko izognemo, če uporabimo organske sestavine.

Pri izbiri kozmetičnih izdelkov nam lahko pomagajo tudi certifikati, ki jih je dobil nek proizvajalec. Certifikati predstavljajo nekakšen smerokaz, na podlagi katerega se lažje odločimo, ali je nek izdelek primeren za nas ali ne oziroma ali ustreza standardom kakovosti. Essentiq Cosmetics – proizvajalec organske kozmetike je prejemnik kar nekaj certifikatov, nekateri njihovi izdelki pa so bili še posebej nagrajeni ne le zaradi naravnih sestavin, ki jih vsebujejo, ampak tudi zaradi svoje velike učinkovitosti.