Lepilni trak za zapiranje embalaže v različnih vrstah

lepilni trak

Nekateri pripomočki ali sredstva zelo učinkovito koristijo pri zapiranju oziroma opremljanju najrazličnejših embalaž. Med njimi tudi močan lepilni trak, ki je na trgu na voljo v različnih vrstah pa tudi dimenzijah. Za podjetja pa tudi posameznike so še posebej zanimivi takšni trakovi za lepljenje, ki so potiskani z različnimi motivi in vzorci. Na razpolago je tudi specialni lepilni trak v različnih podobah, ki je dobrodošel predvsem v proizvodnji.

V nadaljevanju predstavljamo nekaj najbolje prodajanih vrst lepilnih trakov. Izvedeli boste, kje se najpogosteje uporabljajo in seveda njihove ključne prednosti.

Krep lepilni trak

Krep lepilni trak se najpogosteje uporablja za učinkovito zaščito  robov pri barvanju, beljenju in pri drugih tovrstnih opravilih. Zelo pogosto je uporaben tudi za lepljenje. Njegova ključna prednost pa je zagotovo to, da za seboj ne pušča sledi lepila.

Takšna vrsta traku za lepljenje je na voljo v različnih dimenzijah. Med ponujenimi lahko izberete točno tistega, ki najbolj ustreza vaši vrsti opravila.

Lepilni trakovi z logotipom podjetja

Zelo zaželeni so tudi trakovi za lepljenje, na katerem je prisoten logotip podjetja. Na njem se lahko po želji pojavi tudi kakšna druga oznaka ali pa napis. Ponudniku tovrstnih produktov lahko kar preko spleta pošljete povpraševanje in obenem sporočite, kakšen lepilni trak potrebujete oziroma kaj naj bo na njem navedeno.

potiskan lepilni trak

Takšen lepilni trak je lahko izdelan iz PP ali PVC. Izbrati pa morate tudi primerno širino ter seveda ustrezen potisk. Odličen ponudnik tovrstne storitve je podjetje Intercommerce, ki ga lahko najdete tudi na spletu.

Kaj so natron lepilni trakovi

Pri iskanju ustreznega lepilnega traku boste naleteli tudi na natron lepilni trak. Ta je samolepilni in omočljiv, kar lahko izjemno poenostavi pakiranje prav vseh vrst embalaž, prav tako tudi škatel. Ko se trak primerno navlaži z vodo, se lepilo na njem aktivira.

Po želji se takšna vrsta traku lahko tudi ojača. To zagotavlja še učinkovitejše lepljenje. Dobavljiv pa je v različnih dimenzijah.

Odvijalnik za lepilne trakove

Izpostavljamo še zelo priročen pripomoček, ki ga je skorajda nujno imeti, če pogosto uporabljate lepilni trak. To je odvijalnik, ki je posebej zasnovan za lepilne trakove in rokovanje z njimi. Takšen produkt vam omogoča, da je zapiranje kartonov še precej lažje pa tudi hitrejše opravilo.

Lepljenje z ročnim odvijalnikom torej poteka bistveno hitreje, posledično je embalaža prej zapakirana, in to kar precej manj truda.