Najbolj ugoden električni kopalniški radiator za brisače

električni kopalniški radiator za brisače

Se sprašujete, kateri električni kopalniški radiator za brisače ima najbolj ugodno ceno? Če iščete najbolj ugoden model, potem se vam splača preveriti znamko Vigo. Njihovi grelniki so namreč priročni, dobro grejejo in imajo ugodno ceno. Med drugim so poleg samih radiatorjev na voljo tudi sušilniki, ki omogočajo sušenje perila in brisač s pomočjo elektrike. 

Elektrika poskrbi za odlično ogrevanje 

Ogrevanje s pomočjo električne energije prinaša visoko stopnjo udobja. Zaradi tega se v električni kopalniški radiator za brisače vsekakor splača investirati. Še bolje pa je, če ga dobite po ugodni ceni. Pri tem velja biti vseeno previden, da kupite model, ki je varnostno ustrezen in učinkovit. Če boste izbrali znamko Vigo, vam za to ni treba skrbeti, saj imajo njihovi modeli vse ustrezne certifikate glede varne uporabe v kopalnici. To je zelo pomembno, saj gre za vlažen prostor, zato morajo biti vse električne naprave ustrezno zaščitene. Zaradi tega je pri nakupu treba preveriti, da je določen model primeren za uporabo v takšnih prostorih in ima tudi vse ustrezne certifikate, ki to potrjujejo.  

Električni kopalniški radiator Glamox

Poleg tega pa je treba vedno preveriti tudi to, kakšna je zmogljivost delovanja posameznega modela. Ta je seveda v prvi vrsti odvisna od njegove moči, vendar pa moč ni edini podatek, na katerega je treba biti pozoren. Poleg moči je namreč pomembno tudi to, koliko ima določen grelnik oziroma sušilnik toplotnih izgub – koliko električne energije se izgubi pri pretvarjanju v toploto. Pri bolj kakovostnih modelih toplotnih izgub skoraj ni, torej je učinkovitost takšnih naprav skoraj 99-%. To pomeni, da imajo takšne naprave zelo velik izkoristek ter da dobro izkoristijo čisto vso energijo. Zaradi tega so tudi bolj zelene in bolj prijazne do narave in okolja. 

Hitreje posušite vlažne brisače 

Po uporabi so brisače vlažne in mokre. Njihovo sušenje lahko traja kar nekaj časa. Če se tudi sami srečujete s to težavo, se vam splača izbrati električni kopalniški radiator za brisače. Tako boste lahko s pomočjo električne energije ne le ogrevali prostor, ampak vam bo ta pomagala tudi pri sušenju brisač ali vsega drugega perila, ki ga boste želeli posušiti. Na tak način bo vaše perilo hitreje suho, vi pa se boste znebili tudi težav z vlago v vaši kopalnici. Kupite jih med drugim lahko tudi na spletni strani silenos-ogrevanje.si, kjer je na razpolago več modelov te znamke.