Odličen električni kopalniški radiator

Izberite električni kopalniški radiator priznanega proizvajalca! Izberite kakovosten grelnik, ki bo učinkovito poskrbel za vso potrebno toplino in vam nudil udobje. Poskrbite za to, da bo vaša kopalnica topla tako pozimi kot v vseh prehodnih obdobjih. Odločite se za nakup grelnika, s katerim bo ustrezno poskrbljeno za to in s katerim boste pri uporabi več kot zadovoljni, saj bo dobro deloval. 

Za dodatno ogrevanje kopalnice v prehodnih obdobjih 

Električni kopalniški radiator poskrbi za dodatno ogrevanje kopalnice v prehodnih obdobjih. V novogradnjah se navadno uporablja talno gretje, ki predstavlja odličen način ogrevanja, a vseeno je dobro v kopalnico namestiti še dodaten grelnik. Enako pa velja za objekte, v katerih je centralno ogrevanje urejeno drugače.  

Dejstvo je, da pri ogrevanju marsikdo varčuje, kar je logično in preudarno, saj so energenti vedno dražji. Zaradi tega je pametno čas začetka kurilne sezone čim bolj zamakniti oziroma poskrbeti za to, da je ta čim krajši. A tudi prehodna obdobja znajo biti mrzla in hladna, zato takrat prav pride dodatna možnost za ogrevanje. Eno od najboljših možnosti za ureditev dodatnega ogrevanja predstavlja električni kopalniški radiator, ki ga lahko enostavno uporabite v takšnih primerih, ne glede na to, kakšno ogrevanje imate sicer urejeno v vaši kopalnici. Za njegov priklop ni potrebnega ničesar drugega kot vtičnica, torej zanj ni treba urejati nobenih inštalacij ali česarkoli drugega, ampak vse potrebno za priklop že imate v vaši kopalnici. Zaradi tega se lahko danes odločite za njegov nakup in se jutri z njim že začnete ogrevati. 

Za priročno sušenje brisač 

kupaonski radijator

Električni kopalniški radiator pa ni le naprava, ki se lahko uporablja za dodano ogrevanje prostora. Je namreč tudi naprava, ki omogoča priročno sušenje brisač. Na takšnem grelniku je namreč mogoče sušiti mokre ali vlažne brisače, da bodo lepo suhe in tople, kar je gotovo zelo praktično. Četudi ga morda ne boste uporabljali za ogrevanje, vam bo takšna naprava gotovo prav prišla kot sušilnik.  

S tem boste preprečili, da bodo vaše brisače po uporabi dalj časa ostajale vlažne, kar je tudi eden od pogostih razlogov za neprijetne vonjave v kopalnici, pa tudi zato, da same brisače kljub branju nimajo prijetnega vonja. Vlaga namreč privablja bakterije, ki povzročajo neprijeten vonj, tega pa se lahko znebite le tako, da brisačo po vsaki uporabi dobro posušite. Prav tako mora biti dodobra posušena tudi, preden jo odvržete v koš za perilo oziroma v pralni stroj.