Podlak in nadlak za nohte

Podlak za nohte

Kakovosten lak je vsekakor najpomembnejši za kakovostno manikiro, vendar pa je treba poleg samega laka uporabiti tudi ustrezen podlak in nadlak za nohte. S tem poskrbimo za boljšo obstojnost, trajnost in lepše rezultate.

Od kvalitete posameznega nanosa je odvisen tudi končni rezultat, zato ni vseeno, kakšne lake izberemo za uporabo. Naj nam zanje ne bo škoda denarja, saj jih bomo tako lahko uporabljali z večjim veseljem in imeli lepše urejene nohte.

Nadlak za nohtePodlak nanesemo na sam noht in ga tako zaščitimo ter pripravimo na nanos laka, na katerega (ko se ta seveda posuši) nanesemo še izbran nadlak za nohte. S tem poskrbimo za dodatno zaščito in lepši lesk.

Enak postopek se uporablja tudi v kozmetičnih salonih in v tem ni prav nobene skrivnosti, zato lahko za enake rezultate poskrbite tudi doma, le vse potrebne pripomočke in opremo potrebujete ter nekaj znanja in spretnosti.

UV LED lučka za nohteNajbolj pomembno pa je, da kupite čim bolj kakovosten podlak, lak in nadlak za nohte ter ga po potrebi dobro dodatno utrdite oziroma posušite še z za to namenjeno lučko za nohte. Kakšno utrjevanje je potrebno, je odvisno od vrste laka, ki ga izberete. Navadno ima vsaka lučka za nohte na voljo več programov, med katerimi lahko izbirate, tako da bodo rezultati manikire optimalni.

Pri tem pa je vsekakor bistvena njegova kvaliteta, zato vam vsekakor priporočamo, da ga ne kupite kar v drogeriji, ampak pri dobavitelju, ki oskrbuje tudi kozmetične salone. Poleg samega laka pa je tam smiselno kupiti tudi vse ostale pripomočke, ki jih potrebujete za manikiro. Tako bo ta res profesionalna oziroma točno takšna, kot bi bila, če bi se odpravili v kozmetični salon. Pri dobavitelju, ki prodaja profesionalno kozmetiko in pripomočke, lahko kupite tudi UV ali LED lučko za utrjevanje manikire, ki vam bo omogočila še boljše rezultate. Obiščite torej mollonpro.si in si poglejte njihovo obsežno ponudbo vsega, kar ponujajo, ter si izberite nekaj profesionalnih izdelkov ter lakov, ki bodo poskrbeli za res odlično manikiro!