Rgcc in druge vrste testiranj v centru Holistic

rgcc test

Center Holistic vam nudi različne storitve in izdelke, med drugim pa izvajajo tudi različne teste. Ukvarjajo se s testiranji iz sline, iz katerega ugotavljajo hormonsko ravnovesje, ravno tako pa lahko poskrbijo za testiranje vitaminov in mineralov preko krvi ali za Rgcc testiranje. Vsa testiranja izvajajo tako, da so kar se da prijazno izvedena do njihovih strank, pri tem pa uporabljajo različne sodobne metode. 

Različni testi za zgodnje diagnosticiranje 

Testi Rgcc so namenjeni zgodnjemu diagnosticiranju oziroma zgodnji detekciji. Gre za zelo občutljive teste, ki jih je razvilo švicarsko podjetje, v centru Holistic pa so njihov ekskluzivni zastopnik, zato se lahko na testirane odpravite tudi k njim. Poleg Rgcc testov, ki jih obstaja več vrst, pa izvajajo tudi druga samoplačniška testiranja s podobnim namenom – čim bolj zgodnjemu odkrivanju nepravilnosti v telesu, pa naj si gre za hormonsko neravnovesje ali za kaj drugega, kar bi vam lahko kdaj v prihodnosti povzročilo težave ali vodilo v bolezen.  

V ta namen izvajajo testiranje iz sline, z laserjem ali preko krvi, odvisno od tega, za kakšen test gre in kakšne so želje stranke. Na tak način lahko ugotovite tudi to, ali ima vaše telo dovolj vitaminov in mineralov, ki jih potrebuje za svoje delovanje, kar je vsekakor zelo pomembno. Mineralov in vitaminov namreč marsikomu primanjkuje, a se tega žal ne zaveda, zato se na takšno testiranje gotovo splača odpraviti. 

Zakaj za testiranje izbrati ravno center Holistic? 

rgcc test za zgodnje odkrivanje raka

Kot pove že njegovo ime, v centru Holistic človeka obravnavajo celostno. To je tudi glavni razlog, zakaj se ljudje radi vračajo k njim. Drugi razlog pa je njihova prijaznost do vsake stranke, ki jih obišče. Vedno se trudijo za personalizirano obravnavo in za to, da vsaka stranka pri njih dobi točno tisto, kar potrebuje in želi.  

Veliko dajo tudi na preventivo, saj močno verjamejo, da je ravno ta ključ do zdravja in da lahko s preventivnimi ukrepi na najlažji način poskrbimo za to, da ostanemo zdravi in se v svojem telesu tudi dobro počutimo. Ravno zato svojim strankam nudijo tako celovit nabor različnih storitev, med katerimi so tudi različne vrste diagnostičnih in drugih testiranj, ki se lahko uporabljajo tudi v preventivne namene. Če bi vas zanimalo testiranje hormonskega ravnovesja, testiranje Rgcc ali kakšen drug test, se zato lahko vedno obrnete na njih.