Samolepilni trak za pritrjevanje

samolepilni trak

Pri lepljenju papirja se izredno dobro obnese klasični samolepilni trak za pritrjevanje, pa tudi pri različnih vrstah kartona, ne pa tudi pri lepljenju vseh drugih materialov. V takem primeru je treba v ta namen poiskati kakšno drugi rešitev, saj ima vsak material drugačne lastnosti – na srečo imamo v današnjih časih na razpolago že ogromno možnosti v ta namen. Tako so na voljo polietilenski, polipropilenski in drugi trakovi, ki so lahko temperaturno odporni ali pa imajo druge specifične lastnosti, zaradi katerih so primerni za določen namene uporabe oziroma so bolj obstojni pri lepljenju na določen material.

Kakšno vrsto traku potrebujete?

Samolepilni trak za pritrjevanje morate izbrati glede na to, za kakšen namen ga boste uporabljali. Proizvajalci imajo v svoji ponudbi rešitve za čisto vse namene uporabe, tako da glede tega res ni treba prav nič skrbeti, saj je zagotovo možno najti rešitev še za tako poseben, specifičen namen. Tako se lahko odločate med številnimi možnostmi, ki vam omogočajo, da izberete tisto, ki bo resnično služila svojemu namenu.

Tako lahko izbirate med takšnimi možnostmi, ki imajo lepilo na obeh straneh, torej so obojestranski oziroma dvostranski. Razlikujejo se lahko tudi po materialu in vrsti ter moči lepila, poleg tega pa za večino vrst obstaja tudi možnost tiska nanje (za to lahko poskrbi kar ponudnik, kjer boste trak kupili, torej vam ni treba posebej iskati še tiskarja) ter možnost izbire različnih barvnih kombinacij in dimenzij. Vsekakor pa je treba ustrezno rešitev vedno izbrati glede na namen uporabe oziroma tudi glede na to, na kakšno podlago jih boste lepili. Na voljo so vam:

  • različne vrste,
  • različni materiali,
  • številne dimenzije,
  • različne debeline,
  • različne vrste lepil,
  • več barv,
  • možnost tiska,

Za pakiranje, pritrjevanje, zaščito in različne druge vrste namenov

samolepilni pvc trak

Samolepilni trak se lahko uporablja v različne namene. Največkrat se uporablja pri pakiranju ter z namenom pritrjevanja. Ravno tako pa so pogosto v uporabi tudi zaščitni trakovi, ki se uporabljajo na primer pri beljenju ali barvanju, prav tako pa so na voljo tudi rešitve, ki se uporabljajo v proizvodnji ali industriji in so izdelane iz še bolj odpornih in vzdržljivih materialov, ki dobro prenašajo tudi najbolj zahtevne pogoje ali pa imajo naneseno izredno močno lepilo. Po potrebi pa je možno izdelati tudi takšne, ki so izdelani po meri za točno določeno stranko in njene tehnične in druge zahteve.