Kopalniški radiator z wifi termostatom

Za kakšen kopalniški radiator se odločiti? Kakšen model grelnika izbrati, da vam bo ta najbolje služil pri uporabi in da boste z njim resnično čim bolj zadovoljni? Ali se splača kupiti model, ki ima vgrajene nekatere napredne funkcije in kaj pridobite, če se odločite zanj? Kaj pa wifi termostat – je vreden svojega denarja, kako se ga lahko uporablja in kaj točno vse omogoča? Ali se splača izbrati takšen model, ki omogoča tudi regulacijo temperature na daljavo in zakaj je to priročno? Kaj pa omogočajo različni senzorji in kakšne so prednosti modelov, ki jih imajo vgrajene?

Izberite kopalniški radiator po svoji meri

Kopalniški radiator je pomemben pripomoček. Z njim namreč skrbimo za ogrevanje prostora, v katerem opravljamo številna opravila, ki jih je veliko bolj udobno opravljati pri prijetni temperaturi. Zaradi tega je zelo pomembno, kakšen model grelnika izberete, da bo ta služil svojemu namenu tako, kot je treba. Pri tem je na razpolago ogromno različnih možnosti, pri čemer se vam poleg klasičnih modelov zagotovo splača pogledati tudi takšne, ki imajo nekatere napredne funkcije.

Med takšne napredne funkcije spadajo na primer senzorji, ki zaznajo odprta okna ali vrata v prostoru ter temu prilagodijo svoje delovanje. Takšna funkcija omogoča manjšo porabo energije, zato se je gotovo smiselno odločiti zanjo, saj boste tako za ogrevanje plačali manj oziroma pri ogrevanju ne boste ‘metali denarja skozi okno’, kot radi rečemo, kadar kdo prostor ogreva pri odprtem oknu. Poleg tega pa obstajajo tudi razne druge napredne funkcije, ki so ravno tako zelo uporabne in izboljšajo uporabniško izkušnjo ter udobje.

Kakšen termostat izbrati?

Kopalniški radiator je opremljen s termostatom, s pomočjo katerega lahko nastavite njegovo moč delovanja oziroma želeno temperaturo v prostoru. Pri tem imate na voljo:

  • digitalni termostat,
  • wifi / bluetooth termostat.
kopalniški radiatorji - Glamox

Oba termostata sta pri svojem delovanju izredno precizna, kar je vsekakor pomembno, saj tako lahko natančno regulirate temperaturo v prostoru. Hkrati pa wifi oziroma bluetooth termostat poleg regulacije na samem grelniku omogoča tudi reguliranje temperature na daljavo. Pri tem si je na telefon zgolj treba naložiti brezplačno aplikacijo, ki omogoča, da si lahko nastavite želeno temperaturo, preden se vrnete domov, in tako vas bo kopalnica pričakala prijetno topla. Pri obeh termostatih pa je možno že vnaprej sprogramirati tedenski režim gretja oziroma nastaviti različen dnevni ali nočni način delovanja, s čimer lahko temperaturo v prostoru prilagajate svojim potrebam in temu, kdaj boste kopalnico uporabljali.