Siemens avtomatizacija industrijskih procesov

avtomatizacija v industrijiNaj vaša proizvodnja postane avtomatizirana! Za to poskrbi Siemens avtomatizacija (http://www.dankon.si/industrija) oziroma integracija Siemensove opreme za industrijsko avtomatizacijo v vaš proizvodni proces. To omogoča boljše obvladovanje vseh proizvodnih procesov ter lažji nadzor nad njimi. Siemens avtomatizacija je namreč vodena s pomočjo PLC krmilnikov, ki se jih da zelo precizno sprogramirati tako, da so kos tudi najbolj zahtevnim industrijskim ali proizvodnim procesom.

Siemens avtomatizacija tako poskrbi za:
– boljši nadzor nad proizvodnjo in kakovostjo izdelkov,
– bolj kakovostne in bolj natančno izdelane produkte,
– večjo učinkovitost pri rabi energije,
– nižje stroške proizvodnje in njenega vzdrževanja,
– možnost sledenja vsem procesom in njihove analize,
– večja produktivnost in pohitritev proizvodnje,
– bolj učinkovita proizvodnja na vseh ravneh.

Siemens avtomatizacija je celostna rešitev, ki je namenjena tako velikim kot majhnim industrijskim ali proizvodnim podjetjem. Raznolika oprema, ki jo ponujajo, je prilagojena različnim stopnjam zahtevnosti proizvodnje in zasnovana tako, da jo je enostavno upravljati. Prav v tem segmentu Siemens velja za vodilnega v svetu avtomatizacije, saj izdeluje opremo po meri uporabnikov ter se jo nenehno trudi še izboljšati in nadgraditi. Siemens avtomatizacija vam tako omogoča, da svojo proizvodnjo in vse naprave ter procese v njej naredite veliko bolj učinkovite.

Več informacij o Siemens avtomatizaciji boste našli na spletni strani www.dankon.si. Na voljo so vam tudi za vsa vaša vprašanja pri nakupu opreme in njeni integraciji v proizvodni proces. Prav tako pa ponujajo različna izobraževanja na tem področju. Izobraževanja so razdeljena po tematskih sklopih in glede na predhodno znanje tečajnikov, vodijo pa jih usposobljeni učitelji, ki imajo tudi veliko izkušenj iz prakse in točno vedo, kako se Siemens avtomatizacija obnese v proizvodni hali, kakšne so njene morebitne pomanjkljivosti in prednosti.