Vas v kopalnici zebe?

VIGO EHR - Električni radiatorji za kopalnicoElektrični radiatorji za kopalnico poskrbijo za to, da vas ne bo več zeblo. Če izberete proizvajalca električnih radiatorjev Glamox ali Vigo, katerega izdelke lahko kupite tudi pri slovenskem dobavitelju Silenos-ogrevanje.si, pa boste imeli še eno skrb manj, saj tudi računi za elektriko zaradi dodatnega radiatorja ne bodo bistveno višji. Glamox je namreč znamka, ki je znana po svoji veliki varčnosti in dobro je znano, da se na Norveškem, od koder prihaja ta priznani proizvajalec radiatorjev, večinoma ogrevajo prav na elektriko, saj so ugotovili, da je to ekološki, varčen in do narave in človeka prijazen način.

Tudi pri nas je ogrevanje na elektriko vedno bolj priljubljeno in pogosto, še bolj pogosto pa je, da ljudje v kopalnico namestijo dodatno grelno telo, ki je ločeno od centralnega sistema ogrevanja. S tem si zagotovijo možnost, da kopalnico ogrejejo tudi takrat, ko centralni sistem ne deluje ali pa ni v uporabi. Tako vas v kopalnici ne bo nikoli več zeblo, saj boste vedno lahko prižgali radiator, ki zelo hitro segreje prostor in poskrbi za vse potrebno udobje. Električni radiatorji za kopalnico so s tega vidika zelo pametna in praktična izbira, ki vam bo prav prišla v vseh letnih časih.

Kopalniški radiatorji
Kopalniški radiatorji – silenos-ogrevanje.si

Z njimi namreč lahko ne le ogrejete svojo kopalnico, temveč z izbiro temu primernih modelov na njih lahko posušite tudi vlažne ali mokre krpe, brisače, oblačila in vse ostalo. Posebej za sušenje so sicer namenjeni električni radiatorji za kopalnico VIGO, ki so zasnovani kot sušilniki v obliki lestve. Zaradi tega je sušenje na njih še posebej enostavno in priročno, poleg tega pa omogočajo zelo učinkovito ogrevanje ter zasedejo zelo malo prostora. Na voljo so modeli različnih velikosti, ki vam omogočajo, da za svojo kopalnico izberete tistega, ki vam najbolj ustreza.

Pri izbiri bodite pozorni tudi na moč posameznega radiatorja ter na to, za kako velik prostor naj bi bil tak radiator primeren. Pri tem si lahko pomagate s posebnimi tabelami, ki jih najdete na spletni strani zgoraj omenjenega dobavitelja izdelkov Glamox in Vigo. Prav tako pa so vam na voljo za svetovanje in pomoč pri izbiri posameznega modela.