Zmogljive betonske kanalete z izjemno trajnostjo

Hauraton nudi različne sisteme za linijsko odvodnjavanje, ki jih odlikuje izjemna zmogljivost in trajnost. V njihovem prodajnem programu si lahko ogledate številne betonske kanalete, rešetke in druge proizvode, s katerimi je mogoče poskrbeti, da meteorna voda varno odteče. Vsi sistemi in proizvodi so tudi ustrezno testirani in rezultati takšnih testov kažejo, da imajo vsi po vrsti odlično vzdržljivost in pretočnost – tisti pomembni lastnosti, ki jih takšni sistemi morajo nujno imeti, če želimo, da delujejo tako, kot je treba. 

Parkirišča, hoteli, hiše, bencinske črpalke … 

Betonske kanalete nemškega proizvajalca Hauraton so vgrajene na veliko različnih vrst površin. Tako se dobro obnesejo tako pri ureditvi zunanje okolice različnih objektov, kot so stanovanjske hiše ali bloki, hoteli, trgovine, poslovni objekti, bencinske črpalke ipd., kot tudi pri ureditvi površin, kot so parkirišča, ceste in avtoceste, avtocestna postajališča, letališča in podobno. Zaradi tega nudijo ogromno različnih rešitev in sistemov, med katerimi lahko izbirate oziroma ki jih med seboj lahko kombinirate na različne načine tako, da ustvarite sistem po svoji meri.  

Torej je možno vsak tak sistem prilagoditi glede na značilnosti in specifike določenega projekta, kar omogoča tako velika izbira različnih elementov v ta namen kot tudi njihova modularnost. To pomeni, da obstaja več modelov kanalet iz raznih materialov, ki se razlikujejo tudi glede na dimenzije in pretočnost ter obremenitveni razred, poleg tega pa jih je možno kombinirati s številnimi modeli rešetk ter številnimi drugimi elementi takšnega sistema. V prvi vrsti je pri izbiri takšnega sistema zagotovo pomembno, kolikšno količino meteorne vode bo moral odvesti, vsekakor pa je pri izbiri treba upoštevati tudi vse ostale dejavnike, kot so vrsta površine, njena obremenjenost, estetske in druge zahteve ipd. 

Zmogljivost, trajnost in druge odlične lastnosti 

betonske kanalice

Betonske kanalete morajo biti izdelane tako, da so čim bolj obstojne. Pri svojem delovanju so namreč vsak dan izpostavljene tako različnim zunanjim oziroma vremenskim dejavnikom kot tudi različnim obremenitvam. Ponekod so na primer vgrajene na izredno prometne površine, najdemo jih tudi na pristaniških in letaliških površinah itd. Zato ni nič čudnega, da za betonske kanalete in vse ostale Hauratonove proizvode velja, da morajo imeti vrsto odličnih lastnosti. Med njimi so: 

  • izdelava v skladu z najvišjimi standardi, 
  • velika inovativnost pri zasnovi, 
  • fleksibilnost in možnost prilagajanja zahtevam določene površine, 
  • enostavnost vgradnje, 
  • velika vzdržljivost in odpornost, 
  • enostavnost vzdrževanja, 
  • dolga življenjska doba.