Aquafix separator – izjemno učinkovit lovilec lahkih tekočin in maščob

separator

Dejstvo je, da z olji vse bolj onesnažujemo okolje pa tudi pitno vodo. Posledično je potrebno dovolj učinkovito poskrbeti za preprečevanje oljnega izlivanja. S samo eno kapljico olja lahko namreč onesnažimo kar 200 litrov pitne vode. S kapljico bencina pa kar kubični meter vode. Ob tem pa so vse bolj ogroženi ekosistemi, živali, rastline in seveda tudi mi sami.

K sreči so na voljo naprave, s katerimi lahko omenjeno dovolj učinkovito preprečujemo. To so lovilci olj, ki jih na splošno delimo v dve vrsti. Na tem področju se lahko izjemno dobro odreže plastika, ki se v resnici lahko izkaže celo za najboljši material. Tovrstni lovilci so lahki, ne koordinirajo, so povsem zatesnjeni ter nemudoma pripravljeni za priklop.

V nadaljevanju pa v ospredje postavljamo Aquafix separator – izjemno učinkovitega lovilca lahkih tekočin ter maščob.

Zagotovo daleč najbolj kakovosten lovilec olj ter maščob

Aquafix separator se je na trgu izkazal za daleč najbolj kakovostnega pa tudi učinkovitega lovilca olj in maščob. Produkt je nastal pod okriljem nemškega priznanega proizvajalca Hauraton. Z njim lahko na izjemno učinkovit način obdelujete vodo ter odlično poskrbite za to, da v njej ob izpustu v odtok ne bo prisotnih snovi, ki bi lahko povzročale onesnaževanje okolja.

Takšen separator oziroma lovilec pa je potrebno zlasti izbirati glede na svoje potrebe oziroma glede na to, kam ga nameravate vgraditi. Na trgu je namreč na razpolago več serij. Te se med seboj razlikujejo predvsem na samo zmogljivost, na materiale in še glede na nekatere specifikacije. Pri izbiri zato natančno premislite, kateri model vam najbolj ustreza. Samo z dovolj primerno izbiro separatorja boste namreč dovolj dobro poskrbeli, da bo obdelava vode potekala učinkovito pa tudi povsem v skladu z zakonskimi predpisi ter standardi.

Zakaj torej izbrati Aquafix separator proizvajalca Hauraton

aquafix separatori

Za najbolj učinkovito obdelavo vode lahko poskrbi Hauratonov separator Aquafix. Ponaša se namreč s številnimi izjemnimi prednostmi. Med njimi prednjačijo:

  • kompaktna zasnova,
  • preprosta vgradnja,
  • kakovostno delovanje,
  • učinkovita obdelava vode v skladu z vsemi predpisi,
  • ustreznost vsem zakonskim standardom,
  • enostavno vzdrževanje,
  • zanesljivost in učinkovitost,
  • možnost vgradnje opozorilnega sistema,
  • skrb za vračanje čiste vode v naravni vodni krog.

Še podrobneje opisan Aquafix separator vam je na voljo tudi na spletni strani www.kanalice.hr, kjer si lahko preberete še številne koristne informacije v povezavi z obdelavo vode. Prav tako so na voljo še drugi izdelki ponudnika, na primer produkti, ki na najučinkovitejši način poskrbijo za odvodnjavanje meteornih voda.