Dizajnerski radiatorji Glamox

Dizajnerski radiatorji GlamoxLepi, učinkoviti in kakovostni, pa še varčni za povrh – to so odlični dizajnerski radiatorji Glamox! Verjetno tudi sami veste, da je skandinavski dizajn eden od najbolj cenjenih po svetu in prav iz Skandinavije prihaja tudi ta blagovna znamka, pri kateri zelo cenijo tudi odlično oblikovanje. Za to so prejeli že več oblikovalskih nagrad, tako da lahko rečemo, da so njihovi izdelki res cenjeni tudi s tega vidika. V kolikor tudi vi sami cenite dobro oblikovanje, potem je to zagotovo prava izbira za vas, saj vam bodo njihovi modeli všeč že na prvi pogled.

Ogrejte in polepšajte prostore

Če imate radi kakovostno notranjo opremo in veliko date tudi na njen izgled, potem je prav, da na to mislite tudi pri izbiri načina ogrevanja. Možnosti imate sicer precej, od talnega gretja do centralne kurjave in drugih variant, v zadnjem času pa je zelo priljubljen vir ogrevanja postala tudi elektrika. Z njo lahko namreč učinkovito ogrejete prostore na varčen način, hkrati pa so sodobni električni grelci lahko tudi zelo lepo oblikovani.

V kolikor si na spletni strani Silenos-ogrevanje.si ogledate modele, ki jih izdeluje Glamox, boste ugotovili, da so ti res odlično oblikovani, kar je vsekakor še en plus pri izbiri takšne vrste ogrevanja, poleg tega pa je njihova montaža tudi res hitra in preprosta. Dizajnerski radiatorji Glamox tako ne le učinkovito ogrejejo vsak prostor, kamor jih namestite, ampak tega tudi polepšajo. Primerni so za prav vse prostore, tudi za kopalnice, kar pomeni, da lahko z njimi ogrevate celo hišo ali stanovanje.

Številne barve in modeli

Izbirate lahko med številnimi modeli, ki so odlično oblikovani. Sofisticiran dizajn poskrbi za to, da se bodo lepo zlili s prostorom ter z vso preostalo opremo v njem in mu vtisnili pečat. Za to, da boste lahko izbiro še bolj prilagodili svojemu okusu, pa poskrbijo različne barve, v katerih so na voljo Glamoxovi modeli. Poleg klasične bele barve so tako v ponudbi tudi številni črni modeli, ki delujejo še posebej elegantno, nekateri modeli pa so na voljo tudi v rdeči ali srebrni barvi, zaradi česar so vsekakor videti zelo zanimivo in vzbudijo pozornost kamor koli jih namestite.