Kia servis, kjer poskrbijo za vaš avto

servis vozil kiaV primeru, da potrebujete Kia servis, potem se obrnite na AC Trobec iz Ljubljane. V omenjeni avto hiši vam namreč nudijo vam servisiranje vseh vozil Kia in Opel, prodajajo pa tudi nadomestne oziroma rezervne dele za vozila ter različno dodatno opremo, ki vam jo po želji tudi vgradijo in poskrbijo za homologacijo. Pri njih lahko dobite prav vse servisne storitve na enem mestu, odlikuje pa jih zanesljivost in trud, da čim bolj ustrežejo prav vsem željam svojih strank, ki se zaradi tega k njim rade vračajo in so z njimi zelo zadovoljne.

Nudijo vam različne servisne storitve, kot so kleparska ali ličarska popravila, testiranje elektronskih naprav v vozilu, popravilo klimatskih naprav, nastavitev koles in podvozja, popravilo elektro inštalacij in elektronike ter tudi vse ostalo, kar je pomembno z to, da je vaš avto zanesljiv in varen vedno in povsod. Za vas lahko po potrebi tudi testirajo akumulator in ugotovijo, ali je potrebna njegova menjava ali pa je težava kje drugje. Enako velja za vse druge dele avtomobila, ki vam jih po potrebi pregledajo, ugotovijo vzrok napake in to tudi uspešno odpravijo.

Prav tako vam lahko vgradijo parkirne senzorje v vaše vozilo, kar vam bo močno olajšalo parkiranje in poskrbelo za to, da bo to potekalo bolj varno. Poleg vseh naštetih storitev vam nudijo tudi menjavo gum in platišč, ki vam jih lahko tudi shranijo do naslednje menjave, vi pa boste imeli tako eno skrb manj.

Za vaš avto bo tako Kia Servis odlično poskrbel. Pri vzdrževanju avtomobila pa ni pomembno le servisiranje, ampak tudi redno čiščenje, zato vam Kia Servis nudi tudi to. Nudijo vam namreč tako ročno pranje vozila in njegove notranjosti, kot tudi kemično čiščenje vozil. Poleg tega pa lahko poskrbijo tudi za poliranje vozil, kar zelo vpliva na lep videz in na to, da bo vaše vozilo videti kot novo. V primeru, da želite vozilo prodati, je to lahko zelo pomemben faktor, ki vam bo pomagal zvišati njegovo ceno. Enako pa velja tudi za redno opravljene servise in na sploh za vzdrževanje. Dobro vzdrževana vozila se namreč hitreje in bolje prodajo.