Siemens Ljubljana in podjetje VRD Dankon

Vas zanima industrijska avtomatizacija ali pa iščete rešitve za čim večjo optimizacijo proizvodnje? Bi želeli boljši nadzor nad njo? Morda pa vas zanimajo različni sistemi za ogrevanje in hlajenje objektov ali pa oprema za krmiljenje? Ali pa bi radi poskrbeli za pametno oziroma avtomatizirano upravljanje določenega objekta ali stavbe? Obrnite se na Siemens Ljubljana oziroma na podjetje VRD Dankon, kjer vam bodo znali odgovoriti na prav vsa vaša vprašanja ter vam pomagali z nasveti in napotki s tega področja.

Industrijska avtomatizacija

Če vas zanima industrijska avtomatizacija, je Siemens Ljubljana zagotovo pravi naslov za vas. Nemško podjetje Siemens namreč izdeluje številne krmilnike in različne druge komponente za industrijsko avtomatizacijo ter veljajo celo za eno vodilnih proizvajalcev na tem področju, zato jim lahko zaupate.

Njihova oprema je vsekakor zelo izpopolnjena in kakovostna, predvsem pa izredno prilagodljiva in se jo lahko uporablja za krmiljenje najrazličnejših procesov v industriji na čim bolj enostaven način. Pri izbiri opreme za avtomatizacijo in krmiljenje industrijskih procesov vam po potrebi lahko tudi svetujejo in so vam na voljo za vsa morebitna tehnična vprašanja glede posameznih komponent, ki bi jih želeli kupiti.

Pametno upravljanje objektov

Zelo zanimivo področje je tudi pametno upravljanje objektov oziroma avtomatizacija objektov. Gre za to, da je možno upravljanje vsakega objekta avtomatizirati in s tem optimizirati. S tem se zmanjšajo stroški upravljanja, zmanjša se tudi poraba energije in čas, ki ga je treba namenjati upravljanju, prav tako pa se izboljša nadzor nad njim. Pametno upravljanje objektov je še posebej primerno za proizvodne in industrijske obrate ter za večje poslovne stavbe in komplekse.

Izobraževanja s področja krmiljenja in avtomatizacije

Siemens Ljubljana pa prireja tudi različna izobraževanja s tega področja. Izobraževanja potekajo na njihovi opremi ter pod vodstvom strokovnjakov, ki se na to področje odlično spoznajo in imajo tudi veliko izkušenj s tem delom. Na izobraževanjih se lahko naučite vsega o PLC krmiljenju oziroma programiranju, uporabi opreme za avtomatizacijo in avtomatizaciji procesov oziroma prav vse, kar vas zanima s tega področja. Sama izobraževanja so namreč zasnovana zelo praktično, na njih pa je vedno tudi dovolj časa za vprašanja predavateljem in za pogovor z njimi.