Iščete Skrill affiliate program?

Skrill račun je odlična virtualna denarnica, ki jo uporablja vedno več ljudi po vsem svetu. Morda ste med njimi tudi že vi in gotovo se strinjate, da je njegova uporaba enostavna, varna in priročna. Še bolj pa boste veseli novice, da obstaja tudi Skrill affiliate program, s pomočjo katerega lahko zaslužite nekaj dodatnega dohodka na zelo preprost način. V kolikor vas zanima, kako, si preberite članek, saj boste v njem izvedeli prav vse o tem, kako lahko povečate svoj dohodek!

Partnerski program za dodatni zaslužek

Bi radi na enostaven način prišli do dodatnega zaslužka? Partnerski ali affiliate program je program, ki vam omogoča dodatni zaslužek s trženjem določene storitve ali izdelka, kot je recimo virtualna internetna denarnica Skrill. Če ste že njen uporabnik, potem lahko že danes začnete uporabljati Skrill affiliate program, ki se imenuje Paynura in ki vam omogoča, da postanete njihov partner ter tako zaslužite.

Na začetku morate odpreti račun in se tako prijaviti v partnerski program, nato pa lahko že začnete služiti z njimi. V primeru, da še niste uporabnik te virtualne denarnice, pa je čas, da se registrirate, saj vam bo močno olajšala različna nakazila denarja, plačevanje na internetu itd. Če se prijavite še v partnerski program, pa lahko s pomočjo svoje virtualne denarnice še zaslužite.

Fleksibilnost, odlična podpora in hitra izplačila

Program je zasnovan izredno prilagodljivo, na voljo pa vam je tudi odlična podpora, kamor lahko naslovite vsa svoja vprašanja, ki se vam morda porajajo. Nudi vam tudi zelo natančen pregled klikov, zaslužkov in vsega ostalega v obliki poročil, tako da boste vedno točno vedeli, kako uspešni ste in koliko ste že zaslužili.

Še posebej pomembno pa je, da vam omogoča tudi zelo hitra izplačila vašega zaslužka in to na različne načine – v dolarjih, evrih, bitcoinih, preko Skrilla ali Netellerja, še ene virtualne denarnice. V kolikor uporabljate tudi to, lahko zaslužite še več, saj je Paynura partnerski program tudi za virtualno denarnico Neteller.

Prijavite se in zaslužite!

V kolikor bi radi zaslužili, je Skrill affiliate program tisto, kar iščete! Omogoča vam namreč lep zaslužek oziroma monetizacijo vaše spletne strani na malo drugačen način – preko affiliate linkov oziroma oglaševanja e-denarnice. Ker je program zelo skrbno izdelan in zasnovan ter vsem uporabnikom nudi odlično podporo, je primeren tudi za začetnike, ki se šele spoznavajo s tem poslom. Omogoča vam delo od doma oziroma na dolgi rok možnost, da vam brez pretiranega truda vsak mesec na račun kapne nekaj dodatnega zaslužka.