Kje lahko registriram sedež podjetja?

Vsako podjetje oziroma poslovni subjekt mora ob ustanovitvi določiti tudi poslovni naslov in sedež podjetja. Gre za uradni naslov, na katerega podjetje prejema pošto oziroma na katerem ima sedež, kar je zabeleženo tudi v različnih registrih oziroma javno objavljeno. Kateri naslov uporabiti v ta namen?

Najem virtualne pisarne in poslovni naslov

Sedež podjetja je lahko registriran na domačem naslovu podjetnika, vendar pa marsikdo tega ne želi, saj želi, da domači naslov ostane zaseben. V ta namen je možno uporabiti tudi naslov, na katerem ima podjetje ali posameznik najeto pisarno. Vendar pa marsikdo za opravljanje svoje dejavnosti ne potrebuje poslovnih prostorov, na domačem naslovu pa ne želi registrirati podjetja. Kaj narediti v takšnem primeru? Rešitev predstavlja najem virtualne pisarne, saj tako dobite naslov, na katerem lahko registrirate sedež podjetja.

Virtualna pisarna je super rešitev za podjetnike

Če bi želeli sedež podjetja registrirati nekje drugje kot doma, vendar pa ne potrebujete posebnih poslovnih prostorov za opravljanje svoje dejavnosti, potem je virtualnapisarna.si za vas gotovo super rešitev, ki vam omogoča prav tisto, kar potrebujete. Na tak način namreč lahko dobite poslovni naslov, ki ga boste lahko uporabili ob registraciji, pa tudi za prejemanje vaše pošte. Prav tako je to primerna rešitev za vse podjetnike, ki želijo spremeniti svoj poslovni naslov, za kar je možno poskrbeti v zelo kratkem času, predvsem pa po nadvse ugodni ceni.

Še dodatne storitve za podjetnike

Virtualna pisarna pa vam poleg registracije poslovnega naslova nudi še različne druge storitve, ki vam lahko močno olajšajo poslovanje podjetja ter vas razbremenijo. Med drugim vam je ob najemu virtualne pisarne na voljo tudi sprejemanje pošte na poslovnem naslovu, pri čemer vas o vsaki prejeti pošti  tudi obvestijo in vam jo skenirano pošljejo po elektronski pošti oziroma prepošljejo po navadni pošti na izbrani naslov.

Hkrati pa vam je na razpolago tudi uporaba sejne sobe, ki jo tako lahko uporabite za različna srečanja s poslovnimi partnerji ali naročniki oziroma za sestanke s strankami. Sejna soba je lepo opremljena in se nahaja v Ljubljani ter nudi vso potrebno zasebnost. Tako vam strank ne bo treba sprejemati doma ali po lokalih, kar je vsekakor velik plus.