Pooblaščeni servis Kia Ljubljana ima dele vedno na zalogi

Pooblaščeni servis Kia ljubljana

Se vam je pokvaril avto, za popravilo pa je nujno potreben določen rezervni del? Pooblaščeni servis Kia Ljubljana ima na zalogi veliko avtodelov, zato vam vaš avto pri njih popravijo hitreje kot drugje. Trudijo se namreč za to, da so njihove stranke s storitvami čim bolj zadovoljne, zato boste z njimi vsekakor zadovoljni tudi vi, če se odločite, da boste svoj avto pripeljali k njim. V primeru, da nikjer drugje ne dobite določenega dela, obvezno torej povprašajte še pri njih, saj obstaja velika verjetnost, da vam bodo lahko pomagali. 

Potrebujete nadomestni avto del? 

Pri okvari je treba pogosto zamenjati kakšen del. Pri tem imate na voljo tako originalne kot neoriginalne dele, pri obojih pa je problem zaloga oziroma to, kako hitro so dobavljivi. Pooblaščeni servis Kia Ljubljana se zaveda, da stranke želijo imeti avto popravljen čim prej, zato imajo številne avto dele vedno na zalogi. Pri tistih delih, ki jih nimajo na zalogi, pa lahko poskrbijo za zelo hitro dobavo, saj so pooblaščeni dobavitelj originalnih delov v Slovenijo. Zaradi tega se vam v primeru, da potrebujete določene avto del, zagotovo splača avto odpeljati k njim, saj: 

  • imajo veliko zalogo, 
  • lahko poskrbijo za hitro dobavo želenega avto dela, 
  • lahko opravijo tudi popravilo, 
  • imajo zaposlene izkušene mehanike, ki bodo poskrbeli za vgradnjo nadomestnega dela, 
  • bo vaš avto z njihovo pomočjo hitro popravljen. 

Hitro popravilo vozil 

servis kia

Pooblaščeni servis Kia Ljubljana je torej najboljši naslov, če potrebujete popravilo vozila ali pa se je to pokvarilo. Ne glede na to, za kakšno okvaro gre, ga bodo znali popraviti. Četudi bo pri tem treba zamenjati določen del vozila ali celo več delov, to ne bo noben problem, niti to ne bo podaljšalo časa popravila, saj imajo veliko zalogo oziroma lahko poskrbijo za hitro dobavo vseh avto delov za vozila Kia. Ravno zato predstavljajo servis, ki se ga gotovo splača izbrati, saj odlično skrbijo tako za vozila kot za zadovoljstvo svojih strank in za to, da te v čim krajšem času dobijo želeno popravilo.