Stretch hood folija je zelo priročna

Stretch Hood folijaKakšno rešitev za pakiranje izbrati? Vsekakor je zelo pomembno, da izberete čim bolj priročno rešitev glede na svoje potrebe. To pomeni, da mora omogočati čim bolj enostavno pakiranje, saj vam bo tako to vzelo manj časa. Poleg tega pa je pomembno, da je pakiranje prilagojeno vašim zahtevam. Razlika je namreč, ali bo tovor skladiščen ali pa ga morate pripraviti na transport, saj je med transportom običajno povržen večji možnosti poškodb. Kaj izbrati za ovijanje palet? Najboljšo rešitev za to vsekakor predstavlja stretch hood folija.

Rokav za palete

Stretch hood folija je v bistvu termoskrčljiv rokav za palete, v katerega vstavite paleto in tovor na njej. Gre za kakovostno ovijalno zaščitno folijo, ki je primerne debeline, da dobro zaščiti tovor na paleti in ga ob tem tudi zavaruje pred vlago. Zaradi tega jo je primerno uporabljati tudi v primeru, da bo tovor izpostavljen zunanjim dejavnikom oziroma da bo shranjen na prostem, saj tudi padavine tovora in palete ne bodo poškodvale. Tovor bo v tem primeru zelo dobro zaščiten.

Hitra rešitev za pakiranje palet

Hkrati pa takšen rokav za palete omogoča tudi nadvse enostavno in hitro pakiranje oziroma zaščito palet in kakršnega koli tovora na njih. Njegova oblika in velikost je namreč prilagojena paletam, zaradi česar se rokav optimalno prilega, hkrati pa je tudi samo pakiranje zelo preprosto. Vse skupaj zaradi tega veliko hitreje poteka. Če želite prihraniti pri času, je to zagotovo odlična rešitev za vas.

Katero rešitev za zaščito palet izbrati?

Palete se sicer lahko zaščiti in stabilizira na različne načine, vendar je prav stretch hood folija z mnogo vidikov najbolj optimalna rešitev v ta namen. V kolikor želite zaščititi palete oziroma iščete rešitev za njihovo pakiranje, potem zagotovo premislite tudi o tej možnosti. Če vas zanima več o tem, se obrnite na intercommerce.si, kjer boste dobili vse potrebne informacije. Prav tako pa vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti in vam pomagali pri izbiri najbolj ustrezne rešitve glede na vaše potrebe.