Tečaj maderoterapije – inovativne terapevtske tehnike

Tudi na področju masaže je nenehno treba spremljati novosti in razne nove tehnike. Tečaj maderoterapije vam omogoča, da se naučite terapevtske tehnike, ki sicer nikakor ni nekaj novega, so pa njeni učinki v zadnjem času postali poznani in cenjeni, zato maserji, ki takšno tehniko obvladajo, pa tudi saloni, ki jo ponujajo, postajajo vedno bolj iskani in popularni. Vsekakor gre za inovativno in zanimivo terapevtsko oziroma masažno tehniko, ki jo je dobro poznati, saj je z njo mogoče doseči odlične učinke – od zmanjševanja napetosti do zmanjševanja celulita.

Terapevtska tehnika, ki zmanjšuje celulit

Tečaj maderoterapije je zasnovan tako, da se na njem udeleženci naučijo vse potrebno za samostojno izvajanje te inovativne terapevtske tehnike. Njen ključen element, po katerem se razlikuje od drugih terapevtskih in masažnih tehnik, je uporaba prav posebnih lesenih instrumentov oziroma lesenih valjčkov. Ti so lahko različnih velikosti in oblik, uporabljajo pa se za to, da se z njimi doseže naslednje učinke:

  • čim večje sproščanje mišic, ki ga zgolj z ročno masažo ni mogoče vedno doseči,
  • boljša cirkulacija oziroma prekrvavitev tkiva,
  • simulacija najglobljih plasti kože oziroma podkožnega maščobnega tkiva,
  • zmanjševanje vidnega celulita ter s tem lepša in bolj napeta koža,
  • stimulacija limfnega sistema,
  • zmanjševanje oteklin,
  • povečano izločanje odpadnih snovi,
  • preoblikovanje telesa,
  • zmanjševanje obsega določenih delov telesa.

Naučite se nove tehnike in nadgradite svoje znanje!

Vsak, ki se ukvarja z masažo, ali pa dela v kozmetičnem salonu, ve, da stranke povprašujejo po različnih tehnikah in metodah ter da je treba že samo zato nenehno slediti novostim in trendom na tem področju ter strankam ponujati čim večji nabor možnosti. Pestra ponudba je namreč tisto, kar stranke privabi v določen salon oziroma k nekemu določenemu maserju, poleg tega pa tudi stalne stranke, ki prisegajo le na določeno vrsto masaže, po določenem času želijo preizkusiti tudi kaj novega – sploh če so slišale, da metoda deluje in da je zelo učinkovita. Zaradi tega je vredno vlagati v izobraževanje in učenje novih masažnih, terapevtskih in drugih tehnik, saj boste tako lažje poskrbeli za zadovoljstvo svojih strank in na tržišču ostali bolj konkurenčni.

Eno od možnosti za nadgraditev svojega znanja na področju masaže in terapevtskih tehnik predstavlja tudi tečaj maderoterapije, ki ga vodijo izkušeni in priznani predavatelji ter obsega tako teoretični del kot praktično usposabljanje. Izobraževanje poteka 20 ur, kar je razdeljeno na 2 dni, in sicer v majhni skupini, tako da je poskrbljeno za čim boljši in čim bolj direkten prenos znanja na vse udeležence, ki se na njem naučijo uporabe te terapevtske tehnike. Ob tem vsi udeleženci prejmejo tudi ves potreben didaktični material – strokovno učno gradivo oziroma skripto, ki jim bo prav prišla tudi kasneje, v ceno pa je vključen tudi osnovni set lesenih valjčkov, ki se uporabljajo pri izvajanju omenjene terapevtske oziroma masažne tehnike. Na koncu izobraževanja vsi udeleženci prejmejo tudi certifikat, ki omogoča samostojno izvajanje te terapevtske tehnike.

Koliko stane tečaj maderoterapije?

O cenah, lokaciji, terminih in vseh drugih podrobnostih izobraževanja se lahko pozanimate na spletni strani educational-training.si. Na tečaj maderoterapije e se lahko prijavite preko telefona ali spleta, pri čemer se ponudniki izredno trudijo, da bi bila izobraževanja dostopna čim večjemu krogu ljudi, zato večkrat letno udeležencem ponudijo akcijske cene z izdatnimi popusti, na voljo pa je tudi možnost enostavnega obročnega plačila.