Tia portal izobraževanje – tudi v Sloveniji

Izobraževanja Siemens SITRAIN
http://www.dankon.si/izobrazevanja

Vas zanima Tia portal izobraževanje? Podjetje VRD Dankon vam v partnerstvu s Siemensom ponuja različna šolanja oziroma izobraževanja, na katerih se lahko naučite programiranja v okolju Tia portal. Na voljo so različni tečaji – tako tisti za začetnike, ki se šele seznanjajo s tem področjem, kot za izkušene programerje, ki želijo nadgraditi in poglobiti svoje znanje.

Vadbeni center za avtomatizacijo in industrijske rešitve v Celju

Vsa izobraževanja potekajo v temu namenjenem vadbenem centru za avtomatizacijo in industrijske rešitve, ki se nahaja v Celju. V njem je na voljo vsa najsodobnejša Siemensova oprema, ki tečajnikom omogoča, da na njej izvajajo različne praktične vaje ter tako pridobijo uporabno znanje ter se dejansko naučijo, kako se PLC programiranje uporablja za krmiljenje različnih procesov.

Praktično zasnovana šolanja

Če iščete Tia portal izobraževanje, potem je pomembno, da izberete takšnega, ki je osnovano čim bolj praktično. Teoretično znanje je sicer pomembno, še bolj pa je pomembno, da tega znate uporabiti v praksi. Zato je bistveno, da je izobraževanje zasnovano na praktičnih nalogah in vajah ter da po koncu tečaja tečajniki res obvladajo določeno področje tudi v praksi.

Tia portal izobraževanje, ki pod okriljem podjetja Dankon poteka v Siemensovem vadbenem centru v Celju, je osnovano izredno praktično. Že če se tečajniki udeležijo izobraževanja na prvi stopnji, bodo na koncu tečaja zmožni sami programirati osnovne in enostavnejše procese, kar pomeni, da bodo dobro pripravljeni na samostojno delo. Z vsakim nadaljnjim tečajem oziroma izobraževanjem pa lahko svoje znanje le še poglobijo in se naučijo še več.

Šolanja vodi izkušen mentor, ki je dolgoletni učitelj ter hkrati strokovnjak, kar je vsekakor najboljša možna kombinacija, saj ve, kako svoje strokovno znanje na čim bolj dostopen način posredovati tečajnikom. Poleg tega pa zelo dobro pozna različno Siemensovo opremo za avtomatizacijo ter točno ve, kakšne so njene prednosti ter kako njeno uporabo najlažje predstaviti tudi čistim začetnikom. Šolanja trajajo nekaj dni, odvisno od tega, kateri program izberete, več o njih pa si lahko preberete na www.dankon.si.